نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

هنرمندان مهدی خشوعی | سفالگر

• نویسنده موضوع Fateme Amade
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 133
  • کاربران تگ شده هیچ

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,887
پسندها
7,872
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

استاد مهدی خشوعی​

0x91b9ef786e45b7e9_0.jpg

خضوع رنگ و سفال در برابر هنر خشوعی
وقتي پاي چرخ سفالگري مي‌نشيند و حرف مي‌زند تصويرش با آنچه از او در ذهن دارم فرق مي‌كند. استاد چيره‌دستي كه هنوز پا به پاي ديگر هنرآموزان و هنرمندان كارگاهش كار مي‌كند و اثر هنري خلق مي‌كند.
سال‌هاست مي‌شناسمش ولي تا به امروز او را از نزديك نديده بودم. از سفال نگيني كه حرف به ميان مي‌آيد نه در همدان در جاي جاي ايران كه باشي نام خشوعي را هم كنارش مي‌شنوي. خشوعي همان مرد هنرمندي است كه سبك خاصي را در نقش، رنگ و طرح زدن روي سفال ابداع كرد. ابداع‌كننده سفال نگيني در لالجين اين را بيشتر بوميان لالجين مي‌گويند و كارشناسان تأييد مي‌كنند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Fateme Amade

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,887
پسندها
7,872
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
انگيزه دريافت مهر اصالتم را گرفتند

از همان سال انگيزه خود را براي پيگيري دريافت مهر اصالت از دست دادم و به همان نشان ملي اكتفا كردم. اين در حالي بود كه از معدود افرادي بودم كه متولي دريافت مهر اصالت در همدان شدم. بيشتر توانم را گذاشتم تا هنر ايراني و سفال لالجين را به مناسبت نمايشگاه‌هاي بين‌المللي در معرض معرفي بگذارم.

همين امروز كه با شما هم‌صحبت شده‌ام مي‌خواهم بگويم شبيه كار سفال نگيني ما كه در لالجين پا گرفته و رونق يافته است در سراسر ايران وجود دارد اما بناي اين هنر و طرح را ما در لالجين گذاشتيم و تا هميشه به اين اتفاق افتخار مي‌كنيم.

تا به امروز تجربه حضور در نمايشگاه‌هاي اوكراين، كابل، كويت و اسپانيا را پيدا كرده‌ام. بيشتر مايل هستم در نمايشگاه‌هاي حضور پيدا كنم كه ورك‌شاپ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Fateme Amade