- ارسالیها
- 3,499
- پسندها
- 27,922
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 27
- سن
- 24
- نویسنده موضوع
- #1
هر آشپزی از اینکه دیگران غذای آمادهشده او را بپسندند، لذت میبرد. این لذت بردن ها همان هنر آشپزی است. به تناسب ترفندهای بسیار، لذتهای بسیار. اما ترفندها همیشه در کیف و کم نخود و لوبیا و حواشی سطحی آشپزخانه محدود نمیشود. همه به دنبال راز خوشمزه تر شدن غذا هستند.
شاید بارها دیدهایم افرادی که با تمام تلاش بیوقفه خود در آشپزخانه آنچه ارائه میدهند، موردپسند نیست. چرا که چهبسا عملی خوب بوده، اما خیال و نیت بد آن را تباه نموده است.(1)برعکس، افرادی نیز دیدهایم که در آشپزی، نه زمان محدودشان کرده. نه، اقلام. با چند حرکت سریع و گاه حتی غیر قانونمند، غذایی بر سفره میگذارند که بو و طعمش زمینی نیست.آن زمان، برای ما یقینی میشود، تمام نتیجه،تنها تابع تلاش فیزیکی آنان نبودهاست. اما...
شاید بارها دیدهایم افرادی که با تمام تلاش بیوقفه خود در آشپزخانه آنچه ارائه میدهند، موردپسند نیست. چرا که چهبسا عملی خوب بوده، اما خیال و نیت بد آن را تباه نموده است.(1)برعکس، افرادی نیز دیدهایم که در آشپزی، نه زمان محدودشان کرده. نه، اقلام. با چند حرکت سریع و گاه حتی غیر قانونمند، غذایی بر سفره میگذارند که بو و طعمش زمینی نیست.آن زمان، برای ما یقینی میشود، تمام نتیجه،تنها تابع تلاش فیزیکی آنان نبودهاست. اما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.