سیر، این گیاه آشپزخانهای که همیشه و همهجا به چشم میخورد، دارای ترکیبات مفید متعددی مانند آلین، آرژنین، سلنیوم، ویتامینهای C و B6 است که هر کدام نقش مهمی در حفظ سلامت کبد ایفا میکنند. کبد، اندامی است که میتواند سموم بدن را دفع کند، اما زمانی که در وضعیت ناسالمی قرار گیرد، قدرت دفع سمها از آن کاسته میشود. در اینجا، سیر به عنوان یک سمزدای قوی برای کبد وارد عمل میشود. مطالعات نشان دادهاند که خواص سیر برای کبد، شامل محافظت از کبد در برابر سموم طبیعی و محیطی است. این خاصیت، به لطف اثر آنتیاکسیدانی سیر که ناشی از وجود ترکیبات مفید آلیسین، سلنیوم و ویتامین C است، ممکن میشود. این ترکیبات، فعالیت آنتیاکسیدانی را افزایش میدهند، سمزدایی کبد را بهبود بخشیده و از آسیب به سلولهای کبد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.