نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه بهترین جایگزین های گوشت کدامند؟

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #1

موادغذایی جایگزین گوشت​

خوردن یک رژیم گیاهخواری با بسیاری از فواید سلامتی از جمله کلسترول پایین ، فشار خون پایین و BMI کلی ارتباط دارد. شما باید اطمینان حاصل کنید که وعده های غذایی متعادل می خورید و مواد مغذی کلیدی را دریافت می کنید که گاهی ممکن است برای گیاهخواران کم باشد، مانند ویتامین B12 ، آهن و امگا 3.
جایگزین گوشت یا شبه گوشت غذایی است که ممکن است طعم ، بافت یا ظاهری شبیه به گوشت داشته باشد اما فاقد گوشت باشد. به دلایل مختلف افراد از شبه گوشت استفاده می کنند. برخی از افراد به دلایل اخلاقی یا به دلیل سایر اعتقادات شخصی ، ترجیح می دهند که اصلاً گوشت نخورند. دیگران ممکن است به دلایل بهداشتی جایگزین گوشت را انتخاب کنند.



گوشت در برخی افراد می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #2

• تمپه​

تمپه جایگزین گوشت سنتی سویای اندونزیایی است. چند تفاوت اساسی با توفو دارد.

تولیدکنندگان از کل سویا و نه شیر سویا استفاده می کنند. تمپه بافت خشک تری دارد و برخی از محصولات تمپه حاوی مخلوطی از لوبیا یا غلات دیگر است.

از آنجا که تمپه حاوی کل سویا است ، ممکن است حاوی فیبر و پروتئین بیشتری نسبت به توفو باشد. همچنین در نتیجه فرآیند تخمیر حاوی پروبیوتیک های دوستدار روده است.



تمپه ممکن است از قابلیت انعطاف پذیری مشابه توفو برخوردار نباشد ، زیرا طعم آن قوی تر است. مردم می توانند تمپه را سس کرده یا سرخ کنند و آن را به سالادها یا ساندویچ ها اضافه کنند. همچنین استفاده از آن به عنوان جایگزین گوشت کباب مناسب است.



یک فنجان تمپه حاوی:

- کالری: 319

- پروتئین: 33.7...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #3

• پروتئین بافت دار گیاهی​

پروتئین بافت دار گیاهی(TVP) محصول جانبی نتیجه روغن سویا است. برخی افراد آن را آرد سویا بدون چربی می نامند. تولیدکنندگان با جداسازی پروتئین سویا از چربی با استفاده از یک فرآیند حرارت بالا TVP را تولید می کنند و در نتیجه محصولی شبیه کشک تولید می کنند که دارای پروتئین زیادی است.



TVP بدون آب است ، بنابراین فرد باید آن را در آب گرم خیس کند تا پخته شود. بافت آن هنگام پخته شدن شبیه گوشت چرخ شده است.



یک وعده 1 فنجانی (خشک) TVP شامل:

- کالری: 222

- پروتئین: 35 گرم

- چربی: 0.83 گرم

- کلسیم: 164 میلی گرم

- آهن: 28/6 میلی گرم

- فیبر: 11.9 گرم

از آنجا که TVP از سویا تهیه می شود ، حاوی کلیه اسیدهای آمینه ضروری است. همچنین منبع خوبی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #4

نحوه انتخاب جایگزین گوشت​

جایگزین های گوشت موجود در فروشگاه ها ممکن است همیشه وگان نباشند.

برخی از جایگزین های گوشت خریداری شده در فروشگاه ها ، مانند برگرهای گیاهی یا "ناگت مرغ" ، می توانند حاوی مواد حیوانی از جمله تخم مرغ و پنیر باشند.

گیاهخواران همیشه باید برچسب را بررسی کنند تا مطمئن شوند کالا عاری از محصولات حیوانی است.



برخی از جایگزین های گوشت منابع خوبی از پروتئین ، ماده مغذی لازم برای بدن انسان هستند. تحقیقات نشان می دهد که پروتئین همچنین به فرد کمک می کند تا برای مدت طولانی تری احساس سیری کند و خطر پرخوری را کاهش دهد.

هر کسی که احساس کند پروتئین کافی در رژیم غذایی خود دریافت نمی کند ، ممکن است مایل باشد که جایگزینهای گوشت غنی از پروتئین بیشتری داشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #5

مواد مغذی موجود در گوشت​

افرادی که مقداری گوشت می خورند ممکن است بخواهند مواد مغذی موجود در جایگزین های گوشت را با مواد مشابه گوشت مقایسه کنند. موارد زیر برخی از مواد مغذی موجود در گوشت های رایج و ماهی ها است.



یک وعده 4 اونس گوشت گاو چرخ شده حاوی:

- کالری: 290

- پروتئین: 19 گرم

- چربی: 23 گرم

- کلسیم: 20.2 میلی گرم

- آهن: 1.8 میلی گرم



نیمی از سینه مرغ بدون پوست متوسط شامل:

- کالری: 198

- پروتئین: 37.2 گرم

- چربی: 4.66 گرم

- کلسیم: 8.4 میلی گرم

- آهن: 0.552 میلی گرم



یک فیله ماهی سالمون حاوی:

- کالری: 363

- پروتئین: 58.6 گرم

- چربی: 12.6 گرم

- کلسیم: 4/20 میلی گرم

- آهن: 1.09 میلی گرم

برای پایین نگه داشتن کالری و چربی ، از سرخ کردن و افزودن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا