قارچ‌ها قارچ | مغز زرد

  • نویسنده موضوع .sun.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 82
  • کاربران تگ شده هیچ

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
16-1.jpg
“قارچ مغز زرد” یا “ژله‌ی طلایی” یکی از قارچ‌های خانواده‌ی تِرِمِلاسه بوده که به‌وفور روی شاخه‌های مرده ولی متصل به درخت یا روی شاخه‌های خزان شده‌ی اخیر به‌خصوص نهاندانگان یافت می‌شود. این قارچ به‌صورت پارازیت سبب زوال چوب می‌گردد.

آرایه‌شناسی​

  • فرمانرو: قارچ
  • رده:Tremellomycetes
  • راسته: لرزان قارچ سانان
  • تیره: قارچ های لرزان
  • سرده: قارچ لرزان
  • گونه: T. mesenterica
  • نام علمی: Tremella mesenterica
  • مترادف: ژله طلایی، کره جادوگران
“قارچ مغز زرد” یا “ژله‌ی طلایی” یکی از قارچ‌های خانواده‌ی تِرِمِلاسه بوده که به‌وفور روی شاخه‌های مرده ولی متصل به درخت یا روی شاخه‌های خزان شده‌ی اخیر به‌خصوص...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

شکل ظاهری​

قارچ مغز زرد، ژلاتینی بوده و اندام‌های میوه دهنده‌ی آن به رنگ زرد یا زرد مایل به نارنجی می‌باشد که می‌تواند حدود ۷.۵ سانتیمتر نیز رشد کند. این قارچ دارای سطحی بریده‌بریده یا لُبدار و پیچ‌خورده هستند که در صورت مرطوب شدن، روغنی یا چرب و لزج می‌ شود.

اگرچه اندام میوه دهنده‌ی آن بی‌مزه یا دارای طعمی ملایم و کم می‌باشد ولی به‌عنوان قارچی خوراکی شناخته‌شده است. این اندام‌های میوه دهنده دارای شکل نامنظمی بوده و معمولاً پوست شاخه‌های مرده‌ی درختان را شکسته و ظاهر می‌شوند.

سایز​

بیش از ۷.۵ سانتیمتر پهنا و حدود ۲.۵ تا ۵ سانتیمتر نیز ارتفاع دارند. دارای لوب‌های متعددی بوده که شبیه مغز می‌باشند. سطح آن صاف و نیمه شفاف می‌باشد. به رنگ‌های زرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

خواص درمانی و کاربردهای صنعتی​

قارچ Tremella mesenterica کربوهیدارت هایی تولید می‌کند که فعالیت بیولوژیکی داشته و زمینه تحقیقات بسیاری از محققان قرار گرفته است.

اگرچه تعدادی از افراد ادعا می‌کنند که‌ای ن قارچ غیرخوراکی است اما منابع متعددی وجود دارد که بیان می‌کند این قارچ خوراکی است اما مزه و طعم خاصی ندارد. اندام ژله‌ای این قارچ اگر در سوپ‌ها استفاده گردد سبب بهتر شدن ساختار سوپ می‌شود.

در چین، از این قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان استفاده می‌شود. یکی از پلی ساکاریدهای شناخته‌شده از این قارچ، پلی ساکارید گلوکورونوکسیلومانان (Glucuronoxylomannan) است که توسط اندام میوه‌ی آن تولید می‌شود.

این پلی ساکارید سبب افزایش سیستم ایمنی، حفاظت در برابر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
عقب
بالا