قارچ‌ها قارچ | قارچ پورتوبلو (پورتابلا)

  • نویسنده موضوع .sun.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 45
  • کاربران تگ شده هیچ

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
mushroom-news-6-12-1401-13.jpg
قارچ پورتوبلو یا قارچ پورتابلا، بزرگ ترین قارچ پرورشی در دنیا می باشد. این قارچ با طعم اومامی (طعمی مواد گوشتی) خود طرفداران زیادی مخصوصا در بین وجترین ها (گیاهخواران) دارد.

قارچ پورتابلا در بین عوام به قارچ قهوه ای مشهور می باشد(البته گونه هایی با رنگ کرم و سفید نیز از آن وجود دارد). این قارچ در اندازه های مختلفی وجود دارد که برای تنوع در طعم آن که با بالغ شدن قارچ تغییر می کن، در مراحل مختلفی از رشد آن را می چینند.

اگر کسی به شما بگوید این قارچهای بزرگ قهوه‌ای رنگ با قارچ‌های کوچک سفید دکمه‌ای کاملا از یک نوع هستند، شاید تعجب کنید! اما واقعیت این است که آنها فقط دو مرحله متفاوت از رشد قارچ گونه Agaricus bisporus هستند.

پوست بکر و سفید قارچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
mushroom-news-6-12-1401-18.jpg
این نوع از قارچ‌ امروزه در تمام خانواده‌های امریکایی و اروپایی محبوبیت دارند و هرسه نوع آن به راحتی در سبد غذایی آنها جای دارد. هرچند که به گفته واشنگتن پست، قارچ پورتوبلو و کرمی، قبلا این طور محبوب نبودند و فروشندگان مجبور بودند آنها را دور بریزند؛ اما امروزه به یمن گیاهخواران هر کدام از آنها جایگاه واقعی خود را یافته‌اند و از پورتوبلوها به عنوان «استیک دنیای سبزیجات» یاد می‌شود. در حقیقت طعم و قیافه آنها بیشتر به جایگزین گوشت شبیه است تا قارچ دکمه‌ای!
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
mushroom-news-6-12-1401-15.jpg

ویژگی‌های عمومی قارچ شناسی​

قارچ های دکمه ایقارچ پورتوبلو
نام علمیAgaricus bisporus
جنسآگاریکوس
خانوادهAgaricaceae
بخشBasidiomycota
پادشاهیقارچ
نام متداولقارچ دکمه ای، قارچ دکمه ای سفید، قارچ سفیدقارچ پورتابلا، قارچ پورتوبلا، قارچ پورتوبلو
اصل و نسبنام “قارچ دکمه ای” انگلیسی است، (۱۷۰۸) و گونه ای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

شکل ظاهری قارچ پورتوبلو​

پورتابلا بزرگترین قارچ در بین قارچ‌های کشت‌ شده(پرورشی) می باشد؛ زمانیکه قارچ در بلوغ کامل برداشت می‌شود، قطر کلاهک قهوه‌ای و کمی پوسته پوسته آن ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر (۴ تا ۶ اینچ) است.

قارچ‌های پورتوبلو (“portabella”، “portobello” و “portabella”) در کل بسیار بزرگتر از قارچ دکمه‌ای است و کلاهک‌هایی به رنگ قهوه‌ای تیره دارد. همانطور که قارچ Agaricus بالغ می‌شود، کلاهک آن رشد می‌کند، و آبشش‌های زیر آن آشکار می‌گردد و رنگ آن عمیق‌تر می‌شود. در حالی که قارچ‌های دکمه‌ای ممکن است سفید تا خرمایی باشند، پورتوبلو بالغ به قهوه‌ای تیره تبدیل شده است.

اگر آن را وارونه کنید، ممکن است متوجه شوید که تیغه‌های آشکاری دارند که قهوه‌ای تیره هستند. ساقه‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
mushroom-news-6-12-1401-17.jpg

کشت قارچ پورتوبلو​

تولید تجاری قارچ پورتوبلو معمولاً در اتاق‌ها یا انبارهایی با طراحی خاص انجام می‌شود که دما را بین ۱۵.۵ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۶۰ تا ۷۰ درجه فارنهایت) حفظ می‌کنند و رطوبت را بین ۶۵ تا ۸۰ درصد حفظ می‌کنند. از لحاظ تاریخی، کشت قارچ پورتوبلو اغلب در غارها، تونل ها یا معادن متروکه با دما و رطوبت مشابه انجام می شد.

این قارچها از نظر کشت مشابه قارچ دکمه‌ای هستند، و در مناطق علفزار مانند مزارع یا علفزارها به خوبی رشد می‌کنند. به طور سنتی، زمانی که قارچ‌ها به طور طبیعی در طبیعت رشد می‌کردند، در مراتع غنی از کود گاو یا اسب دیده می‌شدند و مزارع با خاک مرطوب و غنی از نیتروژن، محیط مناسبی را برای تخم ریزی و توسعه شبکه‌ای از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
mushroom-news-6-12-1401-14.jpg

نگهداری قارچ پورتابلا​

این قارچ را هم مانند سایر قارچ ها بهتر است زیر آب نگیرید، چون خمیری شکل می‌شود، و کافی است که آنها را با یک برس تمیز کنید و یا بخشهای زائد را ببرید. همچنین برای تمیز کردن قارچ ها، میتوانید قارچ را با دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید یا برای مدت کوتاهی زیر آب جاری بشویید و با دستمال کاغذی، خوب خشک کنید.

این قارچ را هم باید در یخچال نگهداری کرد و بهتر است در یک کیسه حوله‌ای یا کیسه کاغذی متخلخل، برای ماندگاری طولانی مدت، نگهداری شوند. حتما باید از نگهداری آنها در ظروف پلاستیکی یا کیسه‌های پلاستیکی یکبار مصرف خودداری نمود، زیرا می‌تواند باعث نرمی و لزج شدن قارچ‌ها شود.

در شرایط مناسب(محیط خشک و خنک)، این قارچ ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,105
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
mushroom-news-6-12-1401-20.jpg

طعم و پخت قارچ پورتوبلو​

توجه داشته باشید که کل قارچ از کلاهک تا ساقه خوراکی است ولی بر خلاف قارچ دکمه‌ای، ساقه و تیغه قارچ پورتوبلو بزرگ خیلی خوشمزه نیست. قارچ پورتابلا بالغ نسبت به سایر اشکال قارچ های دکمه ای، آب کمتری دارد و در زمان پخت کمی خشک‌تر می‌شود. آنها بافت تا حدودی گوشتی سفت و طعم خاکی قوی دارد. به همین دلیل با جدا کردن تیغه‌ها و ساقه‌ها از آنها در پخت انواع خوراکها به جای گوشت یا همراه آن استفاده می‌شود و از آن به عنوان برگر وگان یاد می‌گردد. اگر تیغه‌ها جدا نشود ممکن است رنگ غذا را قهوه‌ای کنند، بنابراین یک سرآشپز حرفه‌ای هیچ وقت کندن آنها را فراموش نمیکند. برای پخت آن زمان بیشتری نسبت قارچ دکمه‌ای لازم است.

طعم قارچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا