متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی آشنایی با عنصر مک‌گافین (MACGUFFIN) در داستان

• نویسنده موضوع Ghasedak.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

ارسالی‌ها
1,040
پسندها
3,071
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

مک‌گافین​

مک‌گافین به چیزی گفته می‌شود که هدف استفاده از آن فقط کمک به پیشرفت روند داستان است و به‌خودیِ خود اهمیت خاصی ندارد، چیزی را توضیح نمی‌دهد و شاید حتی نشان داده نشود. معمولاً مک‌گافین یک بسته/جسم باارزش/سلاح بسیار قدرتمند است که همه‌ی شخصیت‌های داستان در جست‌وجوی آن هستند.

تشخیص مک‌گافین کار راحتی است: ببینید آیا می‌شود آن را با چیز دیگری عوض کرد یا خیر. به‌عنوان مثال، در داستانی با محوریت سرقت از موزه، مک‌گافین می‌تواند لبخند ژوکوند باشد یا الماس امید (معروف‌ترین الماس در تاریخ که گفته می‌شود نفرین شده است)؛ این‌که آیتمی که قرار است مورد سرقت قرار بگیرد چیست، در امر سرقت (محور اصلی داستان) تغییری ایجاد نمی‌کند؛ فقط خواسته شدن آن توسط شخصیت‌های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

ارسالی‌ها
1,040
پسندها
3,071
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

تعدادی از زیرشاخه‌ها، دگرگونی‌ها و موقعیت‌های مرتبط با مک‌گافین​

• شکسته شدن تصادفی مک‌گافین: یک نفر درست موقعی که به مک گافین احتیاج پیدا می‌کند، آن را می‌شکند.
  • مک‌گافین دردسرساز: مک‌گافینی که صاحب آن می‌خواهد از شرش خلاص شود.
  • مک‌گافین ناقص: مک‌گافینی که به چند قطعه تقسیم و هر یک از این قطعه‌ها در جایی پنهان شده است.
  • دارم می‌رم فیل ببینم: سفری بی‌هدف. دلیل رفتن به این سفر می‌تواند یک مک گافین باشد.
  • گروگان در ازای مک‌گافین: قهرمان‌ها یک مک گافین دارند و دشمنشان یک گروگان. او می‌خواهد گروگان را با مک گافین مبادله کند.
  • من دارم می‌میرم؛ مک‌گافین من رو بگیر: یک شخصیت مک‌گافینی دارد و بعد از این‌که آن را به شخصیتی دیگر (عموماً قهرمان و یارانش) می‌دهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

ارسالی‌ها
1,040
پسندها
3,071
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

تعدادی از مک‌گافین‌های آثار داستانی معروف​

• پول دزدیده شده در روانی هیچکاک
  • چمدان نقره‌ای در فیلم رونین
  • آرکن‌استون در هابیت
  • خودِ برج تاریک در سری برج تاریک استیون کینگ
  • بازی‌های نقش‌آفرینی از مک گافین اشباع شده‌اند، خصوصاً وقتی پای Fetch Quest (ماموریت‌هایی که باید بروید، چیزی را از جایی پیدا کنید و آن را به کسی که ماموریت را به شما محول کرده برگردانید) در میان باشد.
  • کل سریال گمشدگان راجع به تلاش برای یافتن یک سری مک گافین است.

منبع:آذسن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.