- ارسالیها
- 1,322
- پسندها
- 21,131
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 25
- نویسنده موضوع
- #1
این میوه از جدیدترین میوههای ریز میباشد که در قرن 20 اهلی شده است. میوههای آن سته یا حبه آبی رنگ و خوراکی میباشند که ارزش غذایی بالایی دارد. میوهی بلوبری یا مستقیما مصرف میشوند یا اینکه به شکلهای مختلف مثل مربا، ژله، دسرها، نوشیدنیها و ... فراوری میشوند. این میوهها سرشار از فالونوئیدها، تاننها، اسیدهای فنولیک و آنتوسیانین هستند و با داشتن فیبر فراوان، تاننها، آنتوسیانینها، ویتامین ث، اسیدهای چرب امگا-3 ،کارتنوئیدها، مواد معدنی و ... ارزش غذایی بالایی دارند. شواهدی هم از اثرات ضد سرطانی میوه بلوبری وجود دارد. آمریکا تولیدکننده اصلی این محصول است اما در ایران هنوز این میوه ناشناخته است. به دلیل اقلیم معتدل و شرایط خاکی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.