متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خبر خارجی فولر: سرمربی تیم ملی آلمان نمی‌شوم

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 79
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,518
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
به دنبال اخراج هانسی فلیک از سرمربیگری تیم ملی آلمان، گمانه‌زنی‌هایی درباره جانشینان احتمالی او صورت گرفته که رودی فولر هم یکی از آنها بوده است.​
فولر اما گویا قصد ندارد هدایت تیمی که بعد از حذف زودهنگامش از جام جهانی 2022 در پنج بازی خود متحمل چهار شکست شده است (برابر تیم‌های ملی بلژیک، لهستان، کلمبیا و ژاپن) را برعهده بگیرد.​
او که در حال حاضر به‌عنوان مدیر تیم به «مانشافت» خدمت می‌کند، قرار است به صورت...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] NASTrr

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,518
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
سرمربی موقت‌ ژرمن‌ها درباره گزینه احتمالی جانشینی فلیک هم گفت که فدراسیون فوتبال آلمان قبل از دور بعدی بازی‌های ملی در ماه اکتبر و مصاف دوستانه با تیم‌های ملی آمریکا و مکزیک، مربی بعدی‌اش را انتخاب خواهد کرد. وی افزود: گزینه‌هایی هستند که ما نام آنها را در جلسات‌مان مطرح کرده‌ایم (یولیان ناگلسمان سرمربی سابق بایرن مونیخ یکی از اصلی‌‌ترین آنهاست) اما من با تجربه‌ای که از کار کردن در فوتبال دارم، آموخته‌ام که نباید از کسی نام ببرم. من مطمئنم که تا ماه آینده مربی جدید‌مان معرفی خواهد شد. ما باید هرچه زودتر حال و هوای تیم را تغییر دهیم و انرژی مثبتی را به تیم تزریق کنیم که این کار با کسب نتایج خوب توسط سرمربی جدید ممکن...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] NASTrr

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا