غذا طرز تهیه | کوردن بلو

  • نویسنده موضوع وانیا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 74
  • کاربران تگ شده هیچ

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,702
پسندها
33,090
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

معرفی کوردن بلو

کوردن بلو یکی از غذاهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه بین المللی می باشد که اصالت آن به اروپا برمی گردد. این غذا در حقیقت نوعی فست فود است که شباهت بسیار زیادی به شنیسل دارد و طرز تهیه آن در منزل بسیار ساده است. کوردن بلو از ترکیب سینه مرغ، ژامبون، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر پیتزا و ادویه جات تهیه می شود.

این غذای خوشمزه در زبان فرانسوی به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به آن گوشت مرغی گفته می شود که در بین آن ژامبون و پنیر پیتزا وجود دارد.

معرفی کوردن بلو
معرفی کوردن بلو
برای تهیه کوردن بلو معمولاً از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,702
پسندها
33,090
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

جدول زمانبندی طرز تهیه کوردن بلو

زمان آماده سازی80 دقیقه
زمان پخت20 دقیقه
زمان اضافی
مجموع زمان100 دقیقه
تعداد سرو2 نفر
مقدار سرو

مواد اولیه برای طرز تهیه کوردن بلو

  • ۱ عدد سینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,702
پسندها
33,090
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

نکات مهم در طرز تهیه کوردن بلو

  • شما می توانید طبق سلیقه خود به جای پنیر ورقه ای از پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که رول های مرغ را باید محکم بپیچید تا هنگام سرخ کردن ظاهر غذا خراب نشود‌. شما می ‌توانید بعد از رول کردن مرغ ها، یک عدد خلال دندان روی آن ها بزنید تا خوب رول شوند و شکل بگیرند.
  • توجه داشته باشید برای اینکه مرغ شما هنگام کوبیده شدن سوراخ و پاره نشود، بهتر است آن را کمی خیس کنید و از قسمت داخلی گوشت به آن ضربه بزنید.
  • بهتر است برای تهیه کوردن بلو از پودر سوخاری درشت استفاده کنید زیرا بافت این غذا بعد از سرخ شدن بهتر خواهد شد....
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : وانیا؛
عقب
بالا