متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان متهم اظهار پشیمانی نکرد | فاطمه فاطمی نویسنده انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع FATEME078❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 201
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,549
پسندها
64,240
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
نام رمان: متهم اظهار پشیمانی نکرد
نویسنده: فاطمه فاطمی
ژانر: جنایی، درام

خلاصه:
کارون مشرقی، گریمور تازه کار سینما، در سومین همکاری خود با کارگردانی مطرح، تبدیل به تنها شاهد قتل ستاره خوش چهره سینما می‌شود. او تنها کسی‌ست که سایه قاتل را دیده. پلیس با وقوع دومین قتل و حضور او در صحنه جرم، کارون را در زمره متهمان پرونده می‌خواند. او برای اثبات بی‌گناهی خود ناگزیر است قاتل اصلی را بیابد.

آخرین ویرایش
امضا : FATEME078❁

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
سلام سلام

من یکی از خفن‌ترین تجربه‌های مجازیم اینه که وقتی اسم نویسنده فاطمه فاطمی باشه اون رمان رو باید روی هوا زد و اینجوری شد که من تا ته پارت‌ها رو درنیاوردم دست از سر رمان برنداشتم.
و یه نقد عشقی بهت میدم

اسم رمان که واو هم ژانر غالب رو دربرگرفته بود و هم شناسنامه کاملی تا به اینجا برای رمان بوده. اسم رمان حتی مکمل خلاصه هم بود و باید باز بگم واو

ژانرها به خوبی خلاصه و آغاز رمان رو کاور کردن و در سطر به سطر رمان حضورشون ملموسه

مقدمه به نظرم کوتاه بود و اون گیرایی که بعد خلاصه لازمه که منو مشتاق خوندن رمان کنه نداشت البته این نظر شخصی منه‌ها ممکنه کاملا غلط باشه و اگه اشتباه نکنم جدیدا مقدمه نقد نمیشه من به رسم قدیم نظرم رو گفتم :shamrock:

آغاز که حرف نداشت اصلا بابا دست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MONTE CRISTO

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,549
پسندها
64,240
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
سلام سلام

من یکی از خفن‌ترین تجربه‌های مجازیم اینه که وقتی اسم نویسنده فاطمه فاطمی باشه اون رمان رو باید روی هوا زد و اینجوری شد که من تا ته پارت‌ها رو درنیاوردم دست از سر رمان برنداشتم.
و یه نقد عشقی بهت میدم

اسم رمان که واو هم ژانر غالب رو دربرگرفته بود و هم شناسنامه کاملی تا به اینجا برای رمان بوده. اسم رمان حتی مکمل خلاصه هم بود و باید باز بگم واو

ژانرها به خوبی خلاصه و آغاز رمان رو کاور کردن و در سطر به سطر رمان حضورشون ملموسه

مقدمه به نظرم کوتاه بود و اون گیرایی که بعد خلاصه لازمه که منو مشتاق خوندن رمان کنه نداشت البته این نظر شخصی منه‌ها ممکنه کاملا غلط باشه و اگه اشتباه نکنم جدیدا مقدمه نقد نمیشه من به رسم قدیم نظرم رو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEME078❁