معبودم شاكرم بخاطر هر آنچه دارم وداشتم وخواهم داشت...
بارالها شاکرم بخاطر هر آنچه که نداشتم وندارم ونخواهم داشت
چون یقین دارم خیری درآن برایم نبوده، نیست، ونخواهد بود...
پس شاکرم بخاطر رفع شری که به سراغم نیامده بخاطره قدرت تو
شاکرم بخاطر خیری که نصیبم شده بخاطره قدرت تو
معبودا چنان کن سرانجام کار، تو خوشنود باشی وما رستگار...
بارالها... گاهی آنچنان فشار دنیا واتفاقات دنیا سنگین میشود بر دل وروح وجسم که بارها توبه بشکستم و حق شکر گزاری بجا نیاوردم
وباز مثل همیشه آغوشت باز وصدایت طنین انداز شد:
صد بار اگر توبه شکستی باز آی...
ای که آغوشت وصدات از هر کس در دنیا شیرین تر وجاودانتر هست پناهم ده وبارالها شاکرم وسپاسگزارم بخاطر نام نهادن انسان بربنده
ومفتخر شدن آدمیان به لقب وجایگاه اشرف مخلوقات، باشد که رستگار شویم. ☆♡✓
يا الله يا رحمن يا رحيم ثبت قلبي علي دينك شاکرم وسپاسگزار معبودا هر زمان که صبح شد ومن بیدارشدم
پیامت بمن رسید هنوز اول راهست کارم باتو تمام نشده، فرصت رو، زمان رو دراختیارت میزارم امیدت رواز دست نده
یاعلی بگو وعشق آغاز کن
سپاسگزارم خدای من که کاریزمای خدایی خودت رو بین تمام بندگانت تقسیم کردی، یکسان وما خود وظیفه داریم که این موهبت الهی رو...
این امانت الهی را فعال کنیم رشد بدیم ومتعالی به سمتت باز گردنیم.
بارالها بیشتراز هرموقع از سال به آغوشت نیاز دارم
مهربانترین مهربانان شاکرم که هستی بودی وخواهی بود
از خیلی پیشتر از انکه ازلی وجود داشته باشه
نمیشه بگم از ازل تا ابد، که خود واجب الوجودی
سپاسگزارم وشاکر معبود بی همتام. ☆♡✓
خدای مهربانم... این روزها انگاری زمین وآسمان هم کم آورده اند دیگه ازاون برکتهای طبیعی که مخصوص هرفصلی بود خبری نیست
ومتقالا انرژی مثبت کمتری از کائنات دریافت میکنیم.
شاکرم که به برکت ماه رمضان دلهای انسانها رو بهم نزدیک ومهربان ساختی سپاسگزارمشاکرم که بازهم بهار قران را دیدم وقدم به قدم به بهار طییعت نزدیک میشویم
بارالها، معبودا، مهربانترین مهربانا، جان جانا
آنی وکمتر از آنی مرا به حال خود وامگزار
من الان، همین الان دعا کردم
برای دلم، برای بی قراریش، برای نگرانیش، برای دردهای پنهانیش
دعا کردم واز اعماق قلبم صدایت کردم
ومی دانم که صدایم زدی ونگاهم کردی
تو همیشه هستی و دوباره در آغوشت پناهم دادی
دلم را روشن نمودی و راهنما بودی
شاکرم که قدر خود را نمیدانم وتورا بیشتر ازهرزمان نیاز دارم
خدایم شاکرم که هستی، گر درد دهی درمان هم به همراه داری ودادی
ــــــــــ[ATTACH...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بارالها معبودا... لحظه به لحظه به ساعات پایانی سال ۱۴٠۲نزدیک میشویم وتو معبودم بهتر از هرکسی که چه بر دلودنیای هر بنده ای گذشت.
خدایا... دنیای زیبای تو رو خیلی وبیشتر از هر بیشتری نا زیبا کردند.
بارالها، ادمیانی که اشرف مخلوقات نام نهادی گاهی آنچنان دچار افکار شیطانی و هوسهای زود گدر میشوند که بدتر ازهر حیوان درنده ای به همنوع خود آسیب میرسانند. وطنم، کشورم زخمی ست خدایا
بی عدالتیها فراگیر شده، براحتی بیگناه به پای رسید وسرش هم بر بالای دار رفت. اراده ی تو قدر از هر اهریمن و قدرتی ست بارالها به حرمت
نفسهای حق بندگان شایسته ات و به پاکی کودکان سرزمینم ایران فرجی وگشایشی بنما و سال جدید را برای تنام جهان وبالخصوص کشورم ایران
پربرکت، پر رحمت، پرنعمت، پر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بارالها معبودا مهربونا همراهم مهربانترین مهربانم
نزدیکترین از هر نزدیکی
شاکرم ازت واسه درس دادن حتی بادرد
شاکرم ازت واسه دنیایی که دیدم وخواهم دید حتی با درد
شاکرم برای چشیدن لحظه های شاد وناب وجاویدانی که تکرار نشدنیست وشاید هم تکرار خواهد شد که فقط تو میدانی وبس
ـــــــ
بارالهاشاکرم بخاطر عدلی که داری، عدالتی که برقرار کردی واکثرا سخت دیده میشه. شاکرم بخاطر سلامتی و معجزه هایی که اتفاق میفته و باز هم دیده نمیشه... ای کسیکه از درخواستهای نکرر از توبه های مکرر از، بدقولی های مکرر از فراموش کردنهای مکرر خسته نمیشی وبسان مادر وپدری نمونه آغوشت واسه پناه دادن به بندگانت هیشه بازبوده وهست