erik tavan پرسنل مدیریت مدیر تالار طبیعت سطح 14 ارسالیها 1,334 پسندها 4,325 امتیازها 20,173 مدالها 18 سن 22 19/11/24 مدیر #151 دقیقه نود خبر دادین خو من خودم تنهایی میرم سوییس اصلا امضا : erik tavan
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,539 پسندها 20,216 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/11/24 #152 Tavan گفت دقیقه نود خبر دادین خو من خودم تنهایی میرم سوییس اصلا کلیک کنید تا باز شود... نخیرم دلارام بامعرفت اولین نفرات توروهم تگ کرد برگرد بخون هعییی کیه که قدر بدونه لوسیفرررر چقدر خوردی فررررر
Tavan گفت دقیقه نود خبر دادین خو من خودم تنهایی میرم سوییس اصلا کلیک کنید تا باز شود... نخیرم دلارام بامعرفت اولین نفرات توروهم تگ کرد برگرد بخون هعییی کیه که قدر بدونه لوسیفرررر چقدر خوردی فررررر
erik tavan پرسنل مدیریت مدیر تالار طبیعت سطح 14 ارسالیها 1,334 پسندها 4,325 امتیازها 20,173 مدالها 18 سن 22 19/11/24 مدیر #153 باید زنگ میزدی شخصا دعوتم میکردی با فرش قرمز ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت نخیرم دلارام بامعرفت اولین نفرات توروهم تگ کرد برگرد بخون هعییی کیه که قدر بدونه لوسیفرررر چقدر خوردی فررررر کلیک کنید تا باز شود... امضا : erik tavan
باید زنگ میزدی شخصا دعوتم میکردی با فرش قرمز ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت نخیرم دلارام بامعرفت اولین نفرات توروهم تگ کرد برگرد بخون هعییی کیه که قدر بدونه لوسیفرررر چقدر خوردی فررررر کلیک کنید تا باز شود...
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,308 امتیازها 17,473 مدالها 11 19/11/24 #154 'Payiz' گفت آهنگ درخواستی هم قبول نمیکنید آقای راننده؟ کلیک کنید تا باز شود... آهنگهای جدید و ادا اطواری نباشه فقط، قدیمی عیبی نداره امضا : Mozafar.T
'Payiz' گفت آهنگ درخواستی هم قبول نمیکنید آقای راننده؟ کلیک کنید تا باز شود... آهنگهای جدید و ادا اطواری نباشه فقط، قدیمی عیبی نداره
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,539 پسندها 20,216 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/11/24 #155 Tavan گفت باید زنگ میزدی شخصا دعوتم میکردی با فرش قرمز کلیک کنید تا باز شود... عه نه بابا توهم زدی سلبریتی هستی اونم روفرش قرمز مدال ماداگاسکار بدم یا جزایر قناری خدمدتون اینا همش اثرات فیلمهایی که خودت گفتی بدون... میبینی یک اهنگ پلی کن روشن بشیم. خوردیم به غروب وسط جاده
Tavan گفت باید زنگ میزدی شخصا دعوتم میکردی با فرش قرمز کلیک کنید تا باز شود... عه نه بابا توهم زدی سلبریتی هستی اونم روفرش قرمز مدال ماداگاسکار بدم یا جزایر قناری خدمدتون اینا همش اثرات فیلمهایی که خودت گفتی بدون... میبینی یک اهنگ پلی کن روشن بشیم. خوردیم به غروب وسط جاده
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,539 پسندها 20,216 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/11/24 #156 Mozafar.T گفت آهنگهای جدید و ادا اطواری نباشه فقط، قدیمی عیبی نداره کلیک کنید تا باز شود... خیر جناب عهدنامه ی ترکمانچای، که امضا نکردیم. اهنگهای درخواستی برند @Dj.yek roman. gmail. com
Mozafar.T گفت آهنگهای جدید و ادا اطواری نباشه فقط، قدیمی عیبی نداره کلیک کنید تا باز شود... خیر جناب عهدنامه ی ترکمانچای، که امضا نکردیم. اهنگهای درخواستی برند @Dj.yek roman. gmail. com
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,308 امتیازها 17,473 مدالها 11 19/11/24 #157 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت دیراومدی قضا شد یکم برات بلاشد پنجره سمت راست دلارام نشسته پنجره سمت چپ حنانه نشسته وسط لیلا نشسته نیک شده تاج سرم نشسته روی سرم حافظ رفته صندوق عقب داد میزنه تودوراه بیشتر نداری یا بغل دست خوده راننده سمت فرمون بشینی یا روی باربند ماشین لال ازدنیا نریم بفرس صلوات کلیک کنید تا باز شود... آهای دیجی، راننده که منم نمیذارم نامحرم پیشم بشینه امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت دیراومدی قضا شد یکم برات بلاشد پنجره سمت راست دلارام نشسته پنجره سمت چپ حنانه نشسته وسط لیلا نشسته نیک شده تاج سرم نشسته روی سرم حافظ رفته صندوق عقب داد میزنه تودوراه بیشتر نداری یا بغل دست خوده راننده سمت فرمون بشینی یا روی باربند ماشین لال ازدنیا نریم بفرس صلوات کلیک کنید تا باز شود... آهای دیجی، راننده که منم نمیذارم نامحرم پیشم بشینه
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,308 امتیازها 17,473 مدالها 11 19/11/24 #158 'Payiz' گفت دور از جونت مهربوووون آخ گفتی الحق که از اول مقدر شده من همون بغل راننده بشینم کلیک کنید تا باز شود... نهههههههههه، بشینی تو حرکت میپرم بیروناااااا گفته باشم، بدون راننده میشین امضا : Mozafar.T
'Payiz' گفت دور از جونت مهربوووون آخ گفتی الحق که از اول مقدر شده من همون بغل راننده بشینم کلیک کنید تا باز شود... نهههههههههه، بشینی تو حرکت میپرم بیروناااااا گفته باشم، بدون راننده میشین
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,539 پسندها 20,216 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/11/24 #159 Mozafar.T گفت آهای دیجی، راننده که منم نمیذارم نامحرم پیشم بشینه کلیک کنید تا باز شود... ببخشینا خودش گف من بی تقصیرم یا بغل دست راننده یا سمت شاگرد متاسفم ☘️درکتون میکنم سخته
Mozafar.T گفت آهای دیجی، راننده که منم نمیذارم نامحرم پیشم بشینه کلیک کنید تا باز شود... ببخشینا خودش گف من بی تقصیرم یا بغل دست راننده یا سمت شاگرد متاسفم ☘️درکتون میکنم سخته
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,308 امتیازها 17,473 مدالها 11 19/11/24 #160 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت خیر جناب عهدنامه ی ترکمانچای، که امضا نکردیم. اهنگهای درخواستی برند @Dj.yek roman. gmail. com کلیک کنید تا باز شود... منظورم آهنگی مستی از هایده بود امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت خیر جناب عهدنامه ی ترکمانچای، که امضا نکردیم. اهنگهای درخواستی برند @Dj.yek roman. gmail. com کلیک کنید تا باز شود... منظورم آهنگی مستی از هایده بود