ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 18:51 #81 Mozafar.T جناب راننده کم داریم افتخاربدید به دوستانتون @₰جادوگرِخویش₰༺༺༽@♡༼༻༻ ₰جادوگرِخویش₰
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,238 امتیازها 17,473 مدالها 11 دیروز ساعت 22:10 #82 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت Mozafar.T جناب راننده کم داریم افتخاربدید به دوستانتون @₰جادوگرِخویش₰༺༺༽@♡༼༻༻ ₰جادوگرِخویش₰ کلیک کنید تا باز شود... زود باشید دیگههههه، به روح برادران یوزارسیف قسم تا پنچ دقیقه دیگه تو ماشین نباشید ولتون میکنم امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت Mozafar.T جناب راننده کم داریم افتخاربدید به دوستانتون @₰جادوگرِخویش₰༺༺༽@♡༼༻༻ ₰جادوگرِخویش₰ کلیک کنید تا باز شود... زود باشید دیگههههه، به روح برادران یوزارسیف قسم تا پنچ دقیقه دیگه تو ماشین نباشید ولتون میکنم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 22:16 #83 Mozafar.T گفت زود باشید دیگههههه، به روح برادران یوزارسیف قسم تا پنچ دقیقه دیگه تو ماشین نباشید ولتون میکنم کلیک کنید تا باز شود... سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم.
Mozafar.T گفت زود باشید دیگههههه، به روح برادران یوزارسیف قسم تا پنچ دقیقه دیگه تو ماشین نباشید ولتون میکنم کلیک کنید تا باز شود... سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 22:16 #84 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم. کلیک کنید تا باز شود... بسلامتی ترکیه مهمون سحرجان هستیم Abra_. لیلا؛ ₰جادوگرِخویش₰ 'Payiz' آخرین ویرایش دیروز ساعت 22:22
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم. کلیک کنید تا باز شود... بسلامتی ترکیه مهمون سحرجان هستیم Abra_. لیلا؛ ₰جادوگرِخویش₰ 'Payiz'
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,238 امتیازها 17,473 مدالها 11 دیروز ساعت 22:43 #85 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم. کلیک کنید تا باز شود... خوشبختم، متأسفانه صندلی جلو رو واسه یه نفر دیگه رزرو کردم. امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت سلام نظامی تمام قد درخدمتم جناب مظفر دجی دلارام درخدمت شماست صندلی جلو فقط واس منه. گفته باشم. کلیک کنید تا باز شود... خوشبختم، متأسفانه صندلی جلو رو واسه یه نفر دیگه رزرو کردم.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 22:45 #86 جناب مظفر یه سوال دروضعیت پروفتون نوشتید ازته دره سکوت! خداوکیلی مارو نندازین تو اعماق دره ماهنو آرزو داریم به روح برادران یوزارسیف هنوزهرکدوم زلیخایی هستیم واس خودمون والا اومدم انجمن استعدادم شکوفا بشه ناکام نشم.
جناب مظفر یه سوال دروضعیت پروفتون نوشتید ازته دره سکوت! خداوکیلی مارو نندازین تو اعماق دره ماهنو آرزو داریم به روح برادران یوزارسیف هنوزهرکدوم زلیخایی هستیم واس خودمون والا اومدم انجمن استعدادم شکوفا بشه ناکام نشم.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 22:46 #87 Mozafar.T گفت خوشبختم، متأسفانه صندلی جلو رو واسه یه نفر دیگه رزرو کردم. کلیک کنید تا باز شود... حدس میزدم باشه پس صندلی پشت فقط کنار پنجره واس منه. متقابلا خوشوقتم جناب مظفر* آخرین ویرایش دیروز ساعت 22:47
Mozafar.T گفت خوشبختم، متأسفانه صندلی جلو رو واسه یه نفر دیگه رزرو کردم. کلیک کنید تا باز شود... حدس میزدم باشه پس صندلی پشت فقط کنار پنجره واس منه. متقابلا خوشوقتم جناب مظفر*
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,238 امتیازها 17,473 مدالها 11 دیروز ساعت 23:05 #88 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت حدس میزدم باشه پس صندلی پشت فقط کنار پنجره واس منه. متقابلا خوشوقتم جناب مظفر* کلیک کنید تا باز شود... باهوش تشریف دارین، چشم صندلی عقب به اسم خودتون امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت حدس میزدم باشه پس صندلی پشت فقط کنار پنجره واس منه. متقابلا خوشوقتم جناب مظفر* کلیک کنید تا باز شود... باهوش تشریف دارین، چشم صندلی عقب به اسم خودتون
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,508 پسندها 19,665 امتیازها 48,373 مدالها 33 دیروز ساعت 23:16 #89 Mozafar.T گفت باهوش تشریف دارین، چشم صندلی عقب به اسم خودتون کلیک کنید تا باز شود... بلی سخت نبود وزیبابود. چشمتون بی بلا ازهر جور وجفا در دنیا☆* مچکرم
Mozafar.T گفت باهوش تشریف دارین، چشم صندلی عقب به اسم خودتون کلیک کنید تا باز شود... بلی سخت نبود وزیبابود. چشمتون بی بلا ازهر جور وجفا در دنیا☆* مچکرم
Mozafar.T مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 672 پسندها 3,238 امتیازها 17,473 مدالها 11 دیروز ساعت 23:18 #90 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت جناب مظفر یه سوال دروضعیت پروفتون نوشتید ازته دره سکوت! خداوکیلی مارو نندازین تو اعماق دره ماهنو آرزو داریم به روح برادران یوزارسیف هنوزهرکدوم زلیخایی هستیم واس خودمون والا اومدم انجمن استعدادم شکوفا بشه ناکام نشم. کلیک کنید تا باز شود... خدا عمر طولانی بهتون بده به آرزوهاتون برسید☘️ امضا : Mozafar.T
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت جناب مظفر یه سوال دروضعیت پروفتون نوشتید ازته دره سکوت! خداوکیلی مارو نندازین تو اعماق دره ماهنو آرزو داریم به روح برادران یوزارسیف هنوزهرکدوم زلیخایی هستیم واس خودمون والا اومدم انجمن استعدادم شکوفا بشه ناکام نشم. کلیک کنید تا باز شود... خدا عمر طولانی بهتون بده به آرزوهاتون برسید☘️