- ارسالیها
- 1,427
- پسندها
- 4,035
- امتیازها
- 20,173
- مدالها
- 15
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
پنیر یک منبع مناسب برای پروتئین است، اما زمانی که اسیدآمینه های تشکیل دهنده های پروتئین که در پنیر وجو دارن در مجاورت حرارت بالای پخت قرار میگیرند موجب تولید مواد خطرناک میشوند.
یک وعده پفک ( حدود ۲۱ عدد پفک) حاوی ۱۵۰ کالری، ۲۰ چربی و ۲۵۰ گرم سدیم بوده که برابر ۱۰ درصد سدیم مورد نیاز روزانه و ۱۵ درصد از چربی کل است. حال اگر یک بسته بزرگ پفک را در نظر بگیرید این مقادیر به طرز چشمگیری افزایش یافته و هیچ ارزش غذایی مثبتی ندارد. علاوه بر این پفک ها محصولاتی فرآوری شده هستند که طمع و رنگ مصنوعی دارند. اولین ماده موجود در پفک، پوسته ذرت غنی شده است که میتواند به معنای پوسته ذرت حاوی سولفات آهن، نیاسین، ریبوفلاوین و فولیک اسید باشد. سولفات آهن برای درمان کم خونی و سایر کمبود های آهن استفاده...
یک وعده پفک ( حدود ۲۱ عدد پفک) حاوی ۱۵۰ کالری، ۲۰ چربی و ۲۵۰ گرم سدیم بوده که برابر ۱۰ درصد سدیم مورد نیاز روزانه و ۱۵ درصد از چربی کل است. حال اگر یک بسته بزرگ پفک را در نظر بگیرید این مقادیر به طرز چشمگیری افزایش یافته و هیچ ارزش غذایی مثبتی ندارد. علاوه بر این پفک ها محصولاتی فرآوری شده هستند که طمع و رنگ مصنوعی دارند. اولین ماده موجود در پفک، پوسته ذرت غنی شده است که میتواند به معنای پوسته ذرت حاوی سولفات آهن، نیاسین، ریبوفلاوین و فولیک اسید باشد. سولفات آهن برای درمان کم خونی و سایر کمبود های آهن استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش