crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #1 خب سلام بیاین از تجربه های حاضر جوابی هاتون بگین یا حاضر جوابی هایی که شنیدن امضا : crazy.angel
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #2 چرا انقدر لاغری؟ کیفیت مهمه نه کمیت آره بابا نه از هیکل شانس آوردیم نه از رفیق (یا فامیل یا همکار) شما به حجم خودت ببخش مارو لاغر شدم کنار هم جا بشیم آره، نشتی دارم امضا : crazy.angel
چرا انقدر لاغری؟ کیفیت مهمه نه کمیت آره بابا نه از هیکل شانس آوردیم نه از رفیق (یا فامیل یا همکار) شما به حجم خودت ببخش مارو لاغر شدم کنار هم جا بشیم آره، نشتی دارم
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #3 سلولهام گرسنه بودند، گوشتام رو خوردند ما بیمار رخ زیبای تو گشتیم، لاغر شده ایم، بس که به دنبال تو گشتیم چوب کبریت هم باریکه اما میتونه آتیش به پا کنه اسب میان تهی به کار آید به روز نبرد نه گاو پرواری کنترل وزن من هم مثل کنترل زبون تو از دستم در رفته امضا : crazy.angel
سلولهام گرسنه بودند، گوشتام رو خوردند ما بیمار رخ زیبای تو گشتیم، لاغر شده ایم، بس که به دنبال تو گشتیم چوب کبریت هم باریکه اما میتونه آتیش به پا کنه اسب میان تهی به کار آید به روز نبرد نه گاو پرواری کنترل وزن من هم مثل کنترل زبون تو از دستم در رفته
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #4 چرا همش میخوابی؟! ارزونترین لذت فعلاً همین خوابه. اونم تو میخواهی از ما بگیری؟ هر وقت بیدار شدم بهت میگم. آدمهایی رو که دوست دارم فقط توی خواب میبینم… اسب رو جو ،طناب رو تاب، مرد رو خواب نگه میداره… امضا : crazy.angel
چرا همش میخوابی؟! ارزونترین لذت فعلاً همین خوابه. اونم تو میخواهی از ما بگیری؟ هر وقت بیدار شدم بهت میگم. آدمهایی رو که دوست دارم فقط توی خواب میبینم… اسب رو جو ،طناب رو تاب، مرد رو خواب نگه میداره…
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #5 خواب مومن هم عبادته عزیز من. آذوقم رو جمع کردم و دیگه کاری ندارم. چون داخل خواب هام تو نیستی و آرامش دارم. خوابیدن رو به سرک کشیدن و فضولی توی زندگی دیگران ترجیح میدم. میخوابم که خواب تورو ببینم. به هرحال یکی کمبود خواب داره یکی کمبود فهم. توی خواب با آدمهای بهتری طرفم. تو نگران من نباش. وقتی خواب هم هستم دارم پول در میارم. میخوابم بلکه سختی ها رو کمتر حس کنم. امضا : crazy.angel
خواب مومن هم عبادته عزیز من. آذوقم رو جمع کردم و دیگه کاری ندارم. چون داخل خواب هام تو نیستی و آرامش دارم. خوابیدن رو به سرک کشیدن و فضولی توی زندگی دیگران ترجیح میدم. میخوابم که خواب تورو ببینم. به هرحال یکی کمبود خواب داره یکی کمبود فهم. توی خواب با آدمهای بهتری طرفم. تو نگران من نباش. وقتی خواب هم هستم دارم پول در میارم. میخوابم بلکه سختی ها رو کمتر حس کنم.
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #6 پس کی لاغر میشی؟ هر وقت شما مودب بشی من که چاق نیستم ، اینجا کوچیکه من بزرگ به نظر میام خبر میدم بهت هروقت تو یاد بگیری چاقی و لاغری ی مسأله شخصیه باش صحبت کردم کم نمیشه خودم مسئول بدن خودم هستم! و هر موقع که صلاح بدونم و اراده کنم تغییر خواهم کرد چاق و لاغری بهانه است! مهم شعور هست که متاسفانه همه ندارن امضا : crazy.angel
پس کی لاغر میشی؟ هر وقت شما مودب بشی من که چاق نیستم ، اینجا کوچیکه من بزرگ به نظر میام خبر میدم بهت هروقت تو یاد بگیری چاقی و لاغری ی مسأله شخصیه باش صحبت کردم کم نمیشه خودم مسئول بدن خودم هستم! و هر موقع که صلاح بدونم و اراده کنم تغییر خواهم کرد چاق و لاغری بهانه است! مهم شعور هست که متاسفانه همه ندارن
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #7 زنه دیگه!! نکنه شما رو باباتون به دنیا آورده؟ نکنه شما رو لک لک ها آوردن دادن به خانوادتون؟ حالا شما که مردی، چه شکلاتی خوردی؟! کاش بجای اینهمه بلبل زبونی، دو سه واحد هم ادب پاس میکردید حیف مادری که ۹ ماه یه آدم …. رو حمل کنه فعلاً که شما در به در دنبال همین خانم ها هستی (محتاج همین خانم ها هستید) امضا : crazy.angel
زنه دیگه!! نکنه شما رو باباتون به دنیا آورده؟ نکنه شما رو لک لک ها آوردن دادن به خانوادتون؟ حالا شما که مردی، چه شکلاتی خوردی؟! کاش بجای اینهمه بلبل زبونی، دو سه واحد هم ادب پاس میکردید حیف مادری که ۹ ماه یه آدم …. رو حمل کنه فعلاً که شما در به در دنبال همین خانم ها هستی (محتاج همین خانم ها هستید)
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #8 قیافت بیشتر از سنت نشون میده! گول ظاهرم رو نخور، تو هم خیلی باهوش نشون میدی! امضا : crazy.angel
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #9 چقدر خنگی! چرا اینقدر دیر میگیری؟! من که سلیمان نبی نیستم زبون هر موجودی رو زود بفهمم! واسه اینکه منم توی جمع خودتون بپذیرید! مشکل از فرستنده است که نمیتونه خوب حرفش رو ارسال کنه وگرنه ما گیراییمون بالاست آثار رفاقت با شماست! دیر گرفتن بهتر از هرگز نگرفتنه! آره دیر فهمیدم که نباید با تو دوستی کنم! خیلی باهوش بودم، تو بیمارستان عوضم کردند! باز ویژگی های خودت رو به من نسبت دادی؟ امضا : crazy.angel
چقدر خنگی! چرا اینقدر دیر میگیری؟! من که سلیمان نبی نیستم زبون هر موجودی رو زود بفهمم! واسه اینکه منم توی جمع خودتون بپذیرید! مشکل از فرستنده است که نمیتونه خوب حرفش رو ارسال کنه وگرنه ما گیراییمون بالاست آثار رفاقت با شماست! دیر گرفتن بهتر از هرگز نگرفتنه! آره دیر فهمیدم که نباید با تو دوستی کنم! خیلی باهوش بودم، تو بیمارستان عوضم کردند! باز ویژگی های خودت رو به من نسبت دادی؟
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/11/23 نویسنده موضوع #10 هنوز بچهای بابا! متاسفانه بزرگم تو بودی که تا الان بچه موندم! شما ماشالله هم سن حضرت نوح عمر کردی به همین دلیل ما برات بچه بنظر میرسیم! ببخشید که بخاطر تاریکی شب سیبیل تون رو ندیدم! به سن نیست عزیز دل به میزان فهم و درک و شعوره! بچه تو قنداقه، تو دهنش هم قندابه! حداقل شما دیگه این حرف رو نزن. بگذار کسی بگه که خودش رشد کرده باشه! امضا : crazy.angel
هنوز بچهای بابا! متاسفانه بزرگم تو بودی که تا الان بچه موندم! شما ماشالله هم سن حضرت نوح عمر کردی به همین دلیل ما برات بچه بنظر میرسیم! ببخشید که بخاطر تاریکی شب سیبیل تون رو ندیدم! به سن نیست عزیز دل به میزان فهم و درک و شعوره! بچه تو قنداقه، تو دهنش هم قندابه! حداقل شما دیگه این حرف رو نزن. بگذار کسی بگه که خودش رشد کرده باشه!