«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

موجودات موجودات | ترسناک‌ترین موجودات تاریک

• نویسنده موضوع ملکه جهنمی❄
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 135
  • بازدیدها 1,354
  • کاربران تگ شده هیچ

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سیجیل به عنوان یک دروازه یا فانوس دریایی عمل می کند و ابعاد مختلف را برای جلب توجه آسمودئوس فرا می خواند.
در مرحله بعد، احضارکننده باید قصد روشن و مشخصی را برای احضار تعیین کند. این ممکن است یک درخواست برای دانش، یک درخواست برای محافظت یا میل به قدرت شخصی باشد. نکته کلیدی در اینجا اخلاص و احترام است. آسمودئوس موجودی نیست که باید به او دستور داد، بلکه موجودی است که باید با او مذاکره کرد.

سایت:fa.arsgoetiademons

امضا : ملکه جهنمی❄
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
احضارکننده همچنین باید فضایی از احترام و احترام ایجاد کند که اغلب از طریق استفاده از وسایل تشریفاتی، بخور، شمع و سایر عناصر مرتبط با آسمودئوس حاصل می شود. این به نشان دادن صداقت و تعهد احضارکننده کمک می کند و در نتیجه شانس احضار موفق را افزایش می دهد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
دوستان اینا جهت اطلاعات عمومی گذاشته شده و به هیچ عنوان انجامش ندید.
متن زیر رو هم به هیچ عنوان با صدای بلند نخونید
ترجیحا حتی کامل هم نخونیدش

آسمودئوس....، حافظ خرد پنهان، ندای .... در این دنیای پر از سایه و توهم از تو راهنمایی می جویم. دانش خود را با من در میان....، محافظت.... را فراهم....، و در سفر به سوی فهم و روشنگری به من.... عطا کن. من به ....احترام می گذارم، .... شما را تصدیق می کنم و از....شما در زندگی ام استقبال می کنم. ......، ندای من را بشنو، بگذار تأثیر تو زندگی من را تحت تأثیر قرار دهد و بگذار .... ما برای خیر بزرگ تر هماهنگ شوند."

برای اطمینان خودمم ترجیحا بخشایی از متن رو حذف کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
در قلمروهای اختری شیطان شناسی، آسمودئوس به شدت با خورشید مرتبط است. خورشید به عنوان جرم مرکزی منظومه شمسی، نقش مرکزی آسمودئوس را در سلسله مراتب شیاطین ایفا می کند. این چراغ روشنایی و روشنگری است که با شهرت آسمودئوس به عنوان نگهبان دانش و خرد پنهان مطابقت دارد. این ارتباط خورشیدی قد او را افزایش می‌دهد و بر حاکمیت و قدرت تأثیر او در کیهان‌شناسی شیطان‌شناسی تأکید می‌کند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
در زبان نمادین شیطان شناسی، فلز مرتبط با آسمودئوس طلا است. این عنصر گرانبها و درخشان نمایانگر مقام سلطنتی او در میان شیاطین و حکمت درخشان او است. طلا که به دلیل فساد ناپذیری و ارزش ماندگارش شناخته شده است، به خوبی با ارتباط آسمودئوس با خورشید و موقعیت تغییرناپذیر او در قدرت همسو است. این انجمن یادآور خرد پایدار او، ارزش بی‌زمان دانشی است که دارد، و روشنایی که او می‌تواند به زندگی کسانی که به دنبال راهنمایی او هستند بیاورد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
آسمودئوس با نیروی عنصری آتش مرتبط است. این ارتباط نشان دهنده قدرت دگرگون کننده و ظرفیت او برای ایجاد و تخریب است. همانطور که آتش می تواند گرما و نور را فراهم کند، که نماد خرد و روشنایی است، همچنین می تواند نابود و نابود کند، که نمادی از خطرات و مشکلات احتمالی برخورد با چنین موجود قدرتمندی است. این طبیعت دوگانه منعکس کننده شخصیت پیچیده آسمودئوس است و به عنوان یادآور رویکرد متعادل مورد نیاز هنگام برخورد با او است. مانند آتش، باید به آسمودئوس احترام گذاشت و با احتیاط به او نزدیک شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
در افسانه های نجومی شیطان شناسی، علامت زودیاک مرتبط با آسمودئوس، شیر، شیر است. لئو توسط خورشید اداره می شود و بیشتر بر ارتباطات خورشیدی خود تأکید می کند. لئوها به دلیل رهبری، شجاعت و کاریزمای خود شناخته می شوند، ویژگی هایی که به خوبی با موقعیت مسلط آسمودئوس در میان شیاطین و نقش او به عنوان راهنمای دانش پنهان هماهنگ است. علاوه بر این، لئو یک نشانه آتش است، که ارتباط عنصری آسمودئوس را تقویت می کند. این همسویی بر خرد، شجاعت و قدرت عمیقی که آسمودئوس تجسم می کند و می تواند با کسانی که مایل به ارتباط با او هستند به اشتراک بگذارد، تأکید می کند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
هنگام ارائه هدایایی به آسمودئوس، بسیار مهم است که موقعیت سلطنتی او و احترامی که از آن برخوردار است را در نظر بگیرید. هدایای سنتی شامل طلا است که نمادی از فرمانروایی و خرد اوست. ش*ر..اب های خوب نیز می تواند ارائه شود که منعکس کننده جنبه های نفسانی و لذت بخش شخصیت او است. علاوه بر این، نمادهای دانش، مانند کتاب ها یا معادلات پیچیده ریاضی، می توانند ارائه شوند، که نشان دهنده تمایل جستجوگر برای بهره بردن از خرد Asmodeus است. این پیشکش ها باید با احترام و صمیمیت ارائه شوند، که نشان دهنده اعتراف فرد به قدرت آسمودئوس و تمایل آنها برای تعامل با او به شیوه ای متقابل محترمانه است.

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
آسمودئوس دارای شبکه پیچیده ای از روابط در سلسله مراتب شیاطین است. او به عنوان پادشاه شیاطین، در میان همتایان جهنمی خود از اقتدار و احترام برخوردار است. شایان ذکر است، گفته می‌شود که او همزیستی عمیق و پیچیده‌ای با دیو لیلیت دارد که خود یک شخصیت قدرتمند در شیطان‌شناسی است.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,868
پسندها
16,619
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
این همزیستی را می توان بازتابی از نقش آسمودئوس در پویایی قدرت، دانش و وسوسه دانست. این فقط در مورد موجودات فردی نیست، بلکه در مورد روابط بین آنها و تأثیر متقابل انرژی های مربوط به آنها است. این شبکه پیچیده از روابط، پیچیدگی و عمق شخصیت آسمودئوس و نفوذ او را در سلسله مراتب شیاطین بیشتر می کند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~