اسیدهای چرب آزاد
اسیدهای چرب آزاد زمانی که با مولکولها و ترکیبات دیگر پیوند نداشته باشند تشکیل میشوند. اسیدهای چرب میتوانند از شکستهشدن مولکولهایی مثل تری گلیسریدها تشکیل شوند. این مولکولها منبع انرژی مهمی برای سلولها و بافتهای مختلف بدن محسوب میشوند زیرا این مولکولها قادر به تولید تعداد زیادی مولکول آدنوزین تری فسفات (ATP) هستند. نکته جالب اینجاست که اکثر سلولهای بدن تمایل به استفاده انرژی از گلوکز را دارند اما سلولهای قلبی و ماهیچهای اسکلتی مصرف اسیدهای چرب را ترجیح میدهد.
جالب است بدانید که سلولهای مغزی نمیتوانند از اسیدهای چرب به عنوان انرژی استفاده کنند و به همین علت در گرسنگیهای طولانی مدت یا کمبود مصرف کربوهیدرات، مغز از کتونهای تولید شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.