- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,971
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
آش لخشک که با نام آش قییش هم شناخته می شود یکی از آش های سنتی استان خراسان است.
مواد لازم برای ۵ نفر
اسفناج۱ کیلوگرم
رشته لخشک یا آشی½ بسته
ماست محلی ۵ لیوان
دوغ محلی۲ لیوان
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه آش لخشک
مرحله اول
برای تهیه آش لخشک خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید. در همین حین اسفناج را می شوییم و به صورت متوسط خرد می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، اسفناج خرد شده را به همراه رشته های لخشک و ۳ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج و رشته به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
مرحله سوم
زمانی که رشته...
مواد لازم برای ۵ نفر
اسفناج۱ کیلوگرم
رشته لخشک یا آشی½ بسته
ماست محلی ۵ لیوان
دوغ محلی۲ لیوان
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه آش لخشک
مرحله اول
برای تهیه آش لخشک خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید. در همین حین اسفناج را می شوییم و به صورت متوسط خرد می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، اسفناج خرد شده را به همراه رشته های لخشک و ۳ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج و رشته به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
مرحله سوم
زمانی که رشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.