غذا طرز تهیه آش لخشک

  • نویسنده موضوع KAYRA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 35
  • کاربران تگ شده هیچ

KAYRA

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
293
پسندها
3,130
امتیازها
16,513
مدال‌ها
15
سطح
11
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
آش لخشک که با نام آش قییش هم شناخته می شود یکی از آش های سنتی استان خراسان است.

مواد لازم برای ۵ نفر
اسفناج۱ کیلوگرم
رشته لخشک یا آشی½ بسته
ماست محلی ۵ لیوان
دوغ محلی۲ لیوان
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش لخشک

مرحله اول
برای تهیه آش لخشک خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید. در همین حین اسفناج را می شوییم و به صورت متوسط خرد می کنیم.

مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، اسفناج خرد شده را به همراه رشته های لخشک و ۳ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج و رشته به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله سوم
زمانی که رشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : KAYRA

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
74
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
113
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
125
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
118
عقب
بالا