- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم تهیه کتلت ایتالیایی ، کیتو مرغ
مواد لازممقدار
سینه مرغ700 گرم
تخم مرغ2 عدد
پنیر موزارلا1 پیمانه
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
ریحان و جعفری خرد شدهاز هر کدام 2 قاشق غذاخوری
پیاز چه خرد شده2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری
کتلت مرغ
ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
سپس داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را با سبزی ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد به تخم مرغ ها ، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا مرغ های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود...
مواد لازممقدار
سینه مرغ700 گرم
تخم مرغ2 عدد
پنیر موزارلا1 پیمانه
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
ریحان و جعفری خرد شدهاز هر کدام 2 قاشق غذاخوری
پیاز چه خرد شده2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری
کتلت مرغ
ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
سپس داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را با سبزی ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد به تخم مرغ ها ، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا مرغ های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.