مانگا مانگا | ساخت انیمه .Chichi wa Eiyuu, Haha wa Seirei, Musume no Watashi wa Tenseisha تایید شد

  • نویسنده موضوع Amin~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 128
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin~

ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
14,018
پسندها
50,038
امتیازها
96,915
مدال‌ها
162
سطح
52
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شرکت Kadokawa روز یکشنبه در خبری رسمی اعلام کرد که یک انیمه تلوزیونی جدید با عنوان (.Chichi wa Eiyuu, Haha wa Seirei, Musume no Watashi wa Tenseisha) Reincarnated as the Daughter of the Legendary Hero and the Queen of Spirits، که اقتباسی از لایت ناولی در همین عنوان میباشد، تایید شده است.

همچنین اعلام شد این انیمه در ژانر فانتزی , ایسکای , تناسخ ساخته میشود. فعلا اطلاعات بیشتری از این انیمه منتشر نشده است.

این انیمه تلوزیونی اقتباسی از لایت ناولی در همین عنوان میباشد که به نویسندگی Matsuura و تصویرگری keepout، در تاریخ 10 مارس 2018 (19 اسفند 1396) منتشر شده است.

این لایت ناول ابتدا بصورت یک ناول وب، در وبسایت Shōsetsuka ni Narō در سال 2016 منتشر و در سال 2020 به پایان رسید.
 
امضا : Amin~

Amin~

ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
14,018
پسندها
50,038
امتیازها
96,915
مدال‌ها
162
سطح
52
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
خلاصه داستان این انیمه تلوزیونی:

Ellen دختری هشت ساله از نسل انسان و روح است که توانایی کنترل عناصر را دارد. اما او نه تنها قادر به کنترل چهار عنصر سنتی (آب، آتش، خاک و هوا) است، بلکه می تواند هر عنصری از جدول تناوبی را کنترل کند و با آنها هر کاری که می خواهد انجام دهد. Ellen دانش علمی زیادی دارد زیرا در زندگی گذشته خود یک دانشمند بوده است.

منبع: آنی پلاس
 
امضا : Amin~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا