طرز تهیه شربت بامیه عربی
مرحله اول
ابتدا شکر را داخل آب حل می کنیم سپس روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد دیگر آن را هم نمی زنیم، فقط باید حرارت زیر شربت را کاملا ملایم کنیم تا حدود ۱۵ دقیقه به صورت ریز بجوشد.
مرحله دوم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه گلاب را به همراه آب لیمو ترش و گلوکز به شربت اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیرگ صبر می کنیم شربت بجوشد، سپس حرارت زیر شربت را خاموش می کنیم. زمان قرار دادن بامیه ها در شربت باید شربت ولرم باشد.