متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 62
  • بازدیدها 1,337
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #11
- در ازای #مصرف هر گرم چربی، چند کیلو کالری انرژی تولید میشود؟
پاسخ:
۹ کیلو.

۱۱- چربیهای #اضافی چه می شوند؟
پاسخ:
به شکل بافت چربی در بدن ذخیره میشوند و گاهی اعضای داخلی بدن، مثال قلب، را احاطه میکنند.

۱۲- چرا بدن به چربی نیاز دارد؟
پاسخ:
برای #حفظ گرما، ذخیره سازی و مصرف ویتامینهای محلول در چربی، یعنی ویتامینهای A ،K،E و D و ساخت سلول های مغزی و بافت های عصبی به چربی نیاز دارد.

۱۳- انواع چربی را نام ببرید؟
پاسخ:
۱ -#اشباع ۲-غیر اشباع.

۱۴- چربی اشباع شده در کجا یافت می شود و چه تاثیری بر بدن دارد؟
پاسخ:
در محصولات #لبنی، روغنهای نباتی، گوشت و مرغ یافت میشود و عامل تعیین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #12
۱۵- #چربی #غیر_اشباع چه نوع چربی است و شناخته شده ترین منبع آن چه می باشد؟
پاسخ:
نوعی چربی است که معمولا از طریق محصولات گیاهی و ماهی تأمین میشود. روغن و کره شناخته شده ترین منبع چربی هستند.

۱۶- چرا بدن انسان به #پروتئین نیاز دارد؟
پاسخ:
بدن برای رشد، ترمیم و حفظ بافت های عضلانی به آنها نیاز دارد.

۱۷- هر گرم پروتئین چند #کیلوکالری انرژی تولید میکند؟
پاسخ:
۴ کیلو.

۱۸- پروتئین اضافی در بدن چه می شود؟
پاسخ: #
تبدیل به انرژی میشود یا به شکل چربی در بدن ذخیره میگردد.

۱۹- #واحد سازنده ی پروتئین چیست؟
پاسخ: #
آمینو_اسید-
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #13
۲۰- #بدن چگونه آمینو اسید خود را تامین می کند؟
پاسخ:
بدن برای انجام #عملکرد مطلوب خود نیازمند دریافت ۲۰ نوع آمینو اسید است و خود در شرایط طبیعی قادر است ۱۱ نوع آمینو اسید تولید کند. ۹ آمینو اسیدی هم که بدن قادر به تولید آنها نیست باید از طریق مصرف مواد غذایی تأمین شود.

۲۱- انواع پروتئین را نام ببرید؟
پاسخ: #
پروتئین کامل و پروتئین ناقص.

۲۲- پروتئین کامل مشتمل بر چیست و مهم ترین منابع غذایی آن کدامند؟
پاسخ:
مشتمل بر تمامی آمینو اسیدهای ضروری است و مهمترین #منابع غذایی آنها عبارتاند از: گوشت، ماهی، مرغ، شیر، تخم مرغ و سویا.

۲۳- پروتئین های #ناقص از چه طریقی تامین می شوند؟
پاسخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #14
۲۵- #ویتامین ها به چند گروه کلی تقسیم میشوند؟
پاسخ:
۱-ویتامین های #محلول در چربی ۲ -ویتامین های محلول در #آب.

۲۶- ویتامین های محلول در چربی چه ویژگی دارند و شامل کدام ویتامین ها می شوند و در کدام اندام بدن ذخیره می شوند؟
پاسخ:
ویتامین های محلول در چربی میتوانند در بدن ذخیره شوند و شامل ویتامینهای #A ،K،E و D هستند و معمولاً در کبد ذخیره میشوند.

۲۷- ویتامین های محلول در آب شامل کدام ویتامین ها می شوند؟
پاسخ:
شامل ویتامینهای #C و گروه #B ،هستند.

۲۸- چرا افرادی که #رژیم_غذایی متعادلی ندارند ممکن است با کمبود ویتامین های محلول در آب مواجه شوند؟
پاسخ:
زیرا بدن قادر به ذخیره سازی آنها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #15
۲۹- #مواد_معدنی چه تاثیری بر بدن دارند؟
پاسخ: #
عملکردهای #شیمیایی بدن را تنظیم میکنند. این مواد در حفظ تندرستی نقش دارند و برخی از آنها اجزای ساختمانی #بافت را تشکیل میدهند؛ مانند آهن که در ترکیب هموگلوبین خون نقش اساسی دارد و وظیفه آن حمل اکسیژن به نقاط مختلف بدن است. همچنین #کلسیم که به ساخت دندانها، استخوانها و حفظ و استحکام آنها کمک میکند و سدیم که به حفظ تعادل مایعات در بدن یاری میرساند.
۳۰- برخی از مواد معدنی مورد نیاز بدن را نام ببرید؟
پاسخ:
آهن، کلسیم، #منیزیم، سدیم و- . .
۳۱- #حیاتی ترین نیاز غذایی و پر مصرف ترین ماده غذایی انسان که در تمام فعل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #16
۳۴- چه عواملی در میزان آب #مصرفی انسان ها مؤثر است؟
پاسخ: #
شرایط اقلیمی، میزان فعالیت بدنی، وزن و وضعیت سلامت افراد.
۳۵- #نوشیدن آب باید به چه اندازه ای باشد؟
پاسخ:
که فرد احساس تشنگی نکند و در عین حال حجم ادرار روزانه وی از حد معمول ت*جاوز نکند و نیز ادرار او بی رنگ یا زرد کم رنگ باشد.
۳۶- #هرم_غذایی چیست؟
پاسخ:
هرم غذایی تقسیم بندی سادهای است که نیاز ما به گروههای غذایی مختلف را نشان می دهد و در انتخاب و تنظیم برنامه ی غذایی سالم روزانه به ما کمک میکند.
۳۷- در هرم غذایی، انواع غذاها در چند گروه طبقه بندی میشوند؟
پاسخ:
۱ -#گروه نان وغلات۲ -گروه سبزی ها۳ -گروه میوه ها ۴ -گروه شیر و لبنیات ۵ -گروه گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #17
۴۰- تغذیه #صحیح به چه معناست؟
پاسخ:
به معنی دریافت مقدار لازم و کافی از هریک از مواد غذایی است.
۴۱- #دریافت #مقدار #لازم و کافی از هریک از مواد غذایی در افراد مختلف به چه مواردی بستگی دارد؟
پاسخ:
سن، جنس، میزان فعالیت، شرایط محیطی و سلامت و بیماری فرد-
۴۲- #افراد برای برخورداری از تغذیه سالم نیازمند رعایت چه اصولی هستند؟
پاسخ:
اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه خود هستند.
۴۳- #اصل_تعادل در برنامه روزانه غذایی یعنی چه؟
پاسخ:
یعنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است.
۴۴- منظور از #اصل_تنوع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #18
۴۶- «#نیازمندیهای تغذیه» به چه چیزی اطلاق می شود؟
پاسخ:
به مقدار مناسب مواد غذایی برای حفظ سلامت اطلاق میشود.
۴۷- «نیازمندیهای تغذیه» با توجه به چه شرایطی متفاوت است و چگونه تعیین می شود؟
پاسخ:
شرایط #جسمی، #محیطی و #فردی متفاوت است و بر اساس سن، جنس، وزن و میزان فعالیت بدنی فرد تعیین میشود.
۴۸- #عادت غذایی چه چیزی را تعیین می کند؟
پاسخ:
تعیین میکند ما چه غذاهایی را برای خرید انتخاب کنیم و مواد اولیه ی آن را چگونه تهیه، آماده سازی و طبخ کنیم و در نهایت غذای تهیه شده را چگونه مصرف یا نگهداری کنیم.
۴۹- #ریشه های عادت های غذایی یک فرد، جامعه یا خانواده در چه چیزی نهفته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #19
۵۲- کمبود «روی» موجب چه عوارضی در کودکان و نوجوانان می شود؟
پاسخ:
موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان میشود به کوتاهی قد و تأخیر در بلوغ منجر میگردد.
۵۳- بیماری پوکی استخوان، گواتر و کم خونی ناشی از چیست؟
پاسخ:
پوکی استخوان ناشی از کمبود کلسیم، بیماری گواتر ناشی از کمبود یُد و بیماری کم خونی که
در اثر فقر آهن ایجاد می شود.
۵۴- برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از کمبود ریز مغذی ها، چه اقداماتی لازم است انجام دهیم؟
پاسخ:
لازم است با پیروی از الگوی تغذیه سالم نسبت به اصلاح عادت های غذایی نادرست خود و رفع اختلالات مرتبط با غذا خوردن اقدام کنیم.
۵۵- مهم ترین منابع تامین ویتامین «د» چه می باشد؟
پاسخ:
ماهی های چرب مثل آزاد، کپور، اوزن برون، سالمون و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #20
- ویتامین «د» بدن چگونه تامین می شود؟
پاسخ:
به طور کلی فقط ۱۰ درصد ویتامین «د» از منابع غذایی تأمین میشود و ۹۰ درصد بقیه در اثر تابش نور مستقیم آفتاب بر پوست ساخته میشود. یکی از راه های تأمین ویتامین «د» مورد نیاز بدن مصرف محصولات غذایی غنی شده مثل شیر و ماست غنی شده با ویتامین «د» است. مجموعه سوالات تشریحی سلامت و بهداشت- پایه دوازدهم (کلیه رشته ها)
۵۷- کدام مواد غذایی سرشار از آهن هستند؟
پاسخ:
منابع حیوانی مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ و جگر و منابع گیاهی مانند غلات، حبوبات، سبزیهای سبز تیره مثل اسفناج و جعفری، انواع مغزها (پسته، بادام، گردو و فندق)، انواع خشکبار، برگه هلو، آلو، زردآلو، خرما کشمش.
۵۸- مهمترین منبع طبیعی ید را بیان کنید؟
پاسخ:
مواد غذایی دریایی مثل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا