نان لهستانی
مرحله اول: نمک وشکر ومخمر فوری و آب نیمه ولرم و بهبود دهنده و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید وبعد آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود وبعد کره به دمای محیط را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود و خمیر نرم و لطیفی به دست آید ( اگر در زمان ورز دادن خمیر خشک بود تا دوقاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ورز دهید واگرهم خمیر شل بود تا یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و ورز دهید ) خمیر باید کمی چسبناک باشد
مرحله دوم: خمیر را در ظرفی گذاشته ورویش را بپوشانید به مدت ۲۵ دقیقه تا استراحت کند