خورشت مرغ یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که به روشهای بسیار مختلفی طبخ میشود، یکی از انواع غذاهایی مناسب مجالس و مهمانیها که مورد علاقه افراد زیادی است. پخت اصولی و صحیح مرغ در طعم و مزه خورشت شما تأثیر زیادی دارد. اگر همین غذای پرطرفدار بهدرستی تهیه نشود چشیدن طعم مرغ یا حتی بوی زهم آن ممکن است خاطره بدی برایتان بهجای گذارد.
در لیست محبوبترین انواع خورشت ایرانی، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه، خورشت مرغ است. غذایی که به شیوههای مختلف طبخ و سرو میشود. یک نمونه غذای ایرانی با برنج که میتواند پاسخ بسیار مناسبی برای سوال شام و یا نهار چی بپزم؟ باشد.
خورش مرغ یکی از خوشمزه ترین خورشت های دنیا می باشد که طعم و مزه ی فوق العاده ی دارد و شما می توانید این خورشت خوشمزه را به مجلسی ترین روش دنیا در این پست یاد بگیرید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده و یک پلوی زعفرانی تهیه کنید. شما می توانید از ران یا سینه مرغ به صورت مخلوط استفاده کنید.
برای پخت مرغ باید مرغ ها را به همراه یک پیاز چهار قاچ شده و هویج خرد شده و دارچین و برگ بو و ادویه ها داخل قابلمه قرار دهید و آب داخل آن بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا مرغ پخته شود.
در ادامه باید آب مرغ را صاف کنید و مرغ ها را از آب جدا کنید و داخل یک آبکش قرار دهید تا کمی از داغی بیفتد و بعد داخل یک تابه نچسب روغن و زعفران ریخته و بگذارید تا داغ شود و بعد دو طرفه مرغ ها را سرخ کنید و بعد مرغ ها از تابه خارج کنید.
یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید رنده یا نگینی ریز کنید و داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردید بریزید و به آن رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد باید آب مرغ صاف شده را به رب اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود و در ۱۰ دقیقه آخر آبلیمو ترش تازه و آلو های خیس خورده را اضافه کنید و با یک برنج زعفرانی خوشمزه میل کنید.
اگر وقت و زمان کافی دارید می توانید بجای جوشاندن مرغ از شب قبل داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود. می توانید مرغ ها را داخل کره سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
می توانید از ترکیب رب گوجه و رب انار استفاده کنید. در تهیه خورش مرغ بهتر است از زعفران بیشتری استفاده کنید تا طعم عالی داشته باشد. چوب دارچین را با پورد جایگزین نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت می شود.