- ارسالیها
- 4,022
- پسندها
- 9,993
- امتیازها
- 44,673
- مدالها
- 21
- نویسنده موضوع
- #1
عصرایران نوشت: یکی از مهمترین رازهای خوشرنگ شدن لبو در همین مسئله نهفته است. به هیچ عنوان قبل از پختن لبو پوست آن را نگیرید، حتی سر و ته آن را جدا نکنید.
چغندرقند پخته شده که به آن لبو گفته میشود در زمستان یکی از بهترین گزینهها برای تهیه انواع دسرها است. بسیاری از علاقهمندان همواره در پی پاسخ به این سؤال هستند که چهکار کنیم تا لبوهای ما مثل لبوهای بازاری خوشرنگ و لعاب شود.
چغندرقند پخته شده که به آن لبو گفته میشود در زمستان یکی از بهترین گزینهها برای تهیه انواع دسرها است. بسیاری از علاقهمندان همواره در پی پاسخ به این سؤال هستند که چهکار کنیم تا لبوهای ما مثل لبوهای بازاری خوشرنگ و لعاب شود.