متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای محلی | آش ترش همدان

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
آش ها تنوع بسیار زیادی در کشور ما دارد به طوری که می توان گفت هر شهر آش مخصوص به خودش را دارد. آش ترش همدان همان طور که از اسم این آش مشخص است با حبوبات و آلو و میوه های ترش و شیرین تهیه می شود و در انتها مزه و طعم را با ذائقه خود بالانس کنید. آش ها برای زمستان و پاییز گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید به دلخواه این آش را تهیه کنید.
طرز تهیه آش ترش همدان با طعم و مزه فوق العاده
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد لازم​

پیاز۱ عدد
نخود۱ لیوان
لوبیا چیتی۱ لیوان
عدس۱/۲ لیوان
زردآلو خشک۷ عدد
برگ قیسی۵ عدد
رشته پلویی خرد شده۱ کاسه متوسط
شیره انگور۱/۲ لیوان
سرکه۱/۲ لیوان
نمک، زردچوبه، آویشنبه مقدار لازم
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول: آماده سازی​

ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا علاوه بر این که بهتر پخته شود نفخ آن نیز گرفته شود، عدس نیازی به خیس کردن ندارد. در ادامه باید نخود و لوبیا را داخل قابلمه ریخته و به همراه آب بگذارید تا پخته شود می توانید از زودپز نیز استفاده کنید و بعد از پخت حبوبات را آبکش کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد​

پیاز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ طلایی شود و بعد نمک و زردچوبه و کمی آویشن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود و بعد عدس و نخود و لوبیا پخته شده را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا مواد پخته شود
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله سوم: تهیه آش ترش همدان​

در ادامه باید برگه قیسی و زردآلو خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره زمان دهید تا برگه و زردآلو طعم خود را به آش بدهد و در ادامه نوبت اضافه کردن رشته پلویی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ی آشی نرم شود و در انتها نوبت اضافه کردن چاشنی اصلی این غذا می باشد سرکه و شیره انگور را باهم ترکیب کنید و به آش اضافه کنید و مجدد زمان دهید تا آش جا افتاده شود.
منبع: شمانیوز
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا