غذا غذای مدرن | خوراک گوشت و دنبه

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #1
خوراک گوشت و دنبه , طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه , دستور پخت خوراک گوشت و دنبه

خوراک گوشت و دنبه یکی از انواع غذاهای خوشمزه قدیمی ایرانی است که با دستورهای متوعی پخته می شود
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
گلپر و آب لیموبه مقدار کافی
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه خوراک گوشت و دنبه ابتدا گوشت و دنبه را به صورت تکه های کوچک مانند کباب چنجه خرد می کنیم. در ادامه تکه های کوچک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس چند لیوان آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم​

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند و کف گوشت خارج شود. در ادامه پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

پس از اینکه تمام کف های گوشت را گرفتیم، گوشت ها را درون آبکش می ریزیم. این کار باعث می شود که طعم و بوی زهم گوشت گوسفندی از بین برود. در ادامه پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله چهارم​

حالا پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن مواد را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

در این مرحله دنبه ها را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شروع به روغن انداختن کنند. در ادامه تکه های گوشت را به قابلمه اضافه کرده، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.

مرحله ششم​

پس از اینکه غذا به خوبی روغن انداخت و تکه های گوشت به طور کامل نرم شده و پختند، مقداری نمک، آبلیمو و گلپر به غذا اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه غذا را در ظرف دلخواه می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.
منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا