غذا غذای محلی | کال کباب

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه کال کباب بدون گردو خواص کال کباب فیلم طرز تهیه کال کباب طرز تهیه کال کباب دونفره کال کباب با چی بخوریم طرز تهیه کال کباب مرحله به مرحله کال کباب با گوجه کالری کال کباب

کال کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمال کشورمان است که با بادمجان کبابی درست می شود
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان درشت۴ عدد
گردو۸۰ گرم
سبزی معطر۱ قاشق غذاخوری
سیر½ بوته
آب انار ترش½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه کال کباب خوشمزه ابتدا پوست گردو را جدا می کنیم، سپس مغز آن را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و درون ظرف سفالی به نام نمک یار (یا هاون) قرار می دهیم، سپس گردو را می کوبیم تا کاملا خرد شود.

مرحله دوم​

حالا گردوی خرد شده را به یک سمت ظرف نمکیار جمع می کنیم، سپس پوست سیر را جدا می کنیم و درون نمکیار (یا هاون) می کوبیم تا حالت پوره پیدا کند، سپس گردو را با سیر له شده مخلوط می کنیم و مجددا می کوبیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله برای درست کردن بادمجان کبابی ابتدا بادمجان ها را می شوییم. حالا زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و روی بادمجان ها را با چاقو چند برش کوچک ایجاد می کنم، سپس روی زغال ها قرار می دهیم.

مرحله چهارم​

حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به طور کامل کبابی شده و نرم شوند. در ادامه وقتی بادمجان ها نرم شدند، آن ها را درون یک ظرف درب دار قرار می دهیم، سپس در آن را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون ظرف بماند.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

در این مرحله وقتی بادمجان ها عرق کنند پوست آن ها به راحتی جدا می شود. در ادامه پوست و کلاهک بادمجان ها را جدا می کنیم و روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله ششم​

حالا بادمجان ساطوری شده را به مخلوط گردو و سیر خرد شده اضافه می کنیم. در ادامه سبزی معطر (نعنا و جعفری) را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس روی تخته گوشت قرار می دهیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله هفتم​

در این مرحله سبزی معطر را به صورت ریز ساطوری می کنیم و به مخلوط بادمجان اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در آخر آب انار ترش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود.

مرحله هشتم​

در نهایت کال کباب شمالی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کال کباب را درون آن بریزید و به همراه نان تازه میل کنید. نوش جان.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا