غذا غذای مدرن | مرغ گشنیزی

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه مرغ گشنیزی, طرز تهیه مرغ گشنیزی با ماست

مرغ گشنیزی، غذایی است که با عطر و طعم بی‌نظیر خود، می‌تواند میز شام شما را به جشنی کوچک بدل کند. این دستور پخت که از سایت آموزشی در نهایت به دست شما رسیده، نه تنها ساده و قابل دسترسی است بلکه با پیروی از آن، شما می‌توانید غذایی خوشمزه و مغذی را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. بیایید با هم به سراغ طرز تهیه مرغ گشنیزی برویم و طعمی جدید را به سفره‌های خود اضافه کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه مرغ گشنیزی، با خرد کردن و تفت دادن سینه مرغ آغاز می‌شود، سپس سیر رنده شده به آن اضافه شده و با سسی از ماست، مایونز و ادویه‌جات مخلوط می‌شود. زعفران برای افزودن عطر و طعم خاص به مرغ زده می‌شود و پس از اضافه کردن کمی آب، مرغ برای یک ساعت می‌پزد. در پایان، گشنیز خرد شده افزوده شده و غذا آماده سرو است. این غذا با برنج یا نان سرو می‌شود و یک وعده غذایی کامل و مغذی را ارائه می‌دهد.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد لازممقدار
گشنیز۱ دسته
سیر۲ حبه
سینه مرغ۴۰۰ گرم
زعفرانبه مقدار کافی
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #4
مواد لازم برای سسمقدار
ماست۵ قاشق غذاخوری
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و آویشن۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه۱ قاشق مرباخوری
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ​

ابتدا سینه مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. این کار باعث می‌شود مرغ سریع‌تر و یکنواخت‌تر پخته شود.

مرحله ۲: تفت دادن مرغ​

تکه‌های خرد شده مرغ را داخل یک تابه بزرگ بریزید و با حرارت متوسط شروع به تفت دادن کنید. این مرحله کمک می‌کند تا مرغ طعم بهتری پیدا کند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله ۳: اضافه کردن سیر​

پس از چند دقیقه تفت دادن مرغ، سیر رنده شده را اضافه کنید. سیر باعث می‌شود طعم مرغ عمیق‌تر و لذیذتر شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی سس مرغ​

در یک کاسه کوچک، ماست هم زده، مایونز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را خوب با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله ۵: اضافه کردن زعفران به مرغ​

پیش از افزودن سس به مرغ، کمی زعفران آب شده را به مرغ در تابه اضافه کنید. زعفران عطر و طعم بی‌نظیری به مرغ می‌بخشد.

مرحله ۶: اضافه کردن سس به مرغ​

حالا نوبت آن رسیده که سس آماده شده را به تابه اضافه کنید. مطمئن شوید سس به خوبی با مرغ مخلوط شود.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #8

مرحله ۷: اضافه کردن آب​

برای اینکه مرغ به خوبی بپزد و طعم‌ها به خوبی به هم برسند، کمی آب به تابه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مرغ نرم و آبدار شود.

مرحله ۸: پختن مرغ​

پس از اضافه کردن آب، در تابه را بگذارید و حرارت را کمی کاهش دهید. اجازه دهید مرغ برای حدود یک ساعت به آرامی بپزد و طعم‌ها به خوبی به هم برسند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
محل سکونت
ناکجاآباد
  • نویسنده موضوع
  • #9

مرحله ۹: اضافه کردن گشنیز​

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت، گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کنید. گشنیز تازگی و طراوت خاصی به غذا می‌افزاید.

مرحله ۱۰: سرو غذا​

پس از اتمام پخت، غذا آماده سرو است. این غذا را می‌توانید با برنج سفید یا نان تازه سرو کنید تا لذت آن دوچندان شود.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا