مرگ برامریکا مرگ بر اسرائیل شعار هر ایرانیه
من تنها با اون کشور ها دشمن خونی ندارم بلکه کل ملت ایران هم ازشون خوششون نمیاد
شعار بچگیم این بود من واضح ودقیق بیان کردم
مرگ برامریکا مرگ بر اسرائیل شعار هر ایرانیه
من تنها با اون کشور ها دشمن خونی ندارم بلکه کل ملت ایران هم ازشون خوششون نمیاد
شعار بچگیم این بود من واضح ودقیق بیان کردم
نظرتون محترمه...ولی بنظر من مردم آمریکا هیچ دشمنی با ما ندارن و ماهم نباید دشمنیمونو ب اونا ابراز کنیم...دشمنی ما فقط از دولت آمریکاست...وگرنه مردمش ک کاری با ما ندارن!
نظرتون محترمه...ولی بنظر من مردم آمریکا هیچ دشمنی با ما ندارن و ماهم نباید دشمنیمونو ب اونا ابراز کنیم...دشمنی ما فقط از دولت آمریکاست...وگرنه مردمش ک کاری با ما ندارن!
چ جالب چون منم هیچ دشمنی باهاشون ندارم!...ولی درکل دارم میگم اگر کسی هم دشمنی داره بنظرم نباید با مردم اون کشور داشته باشه...
در واقع ورد زبون همه هست...منم توی دبستان از وقتی یادمه شعارمون مرگ بر آمریکا بود!...درحالی که من تو اون سن حتی نمیدونستم آمریکا چی هست؟!!..ویا حتی اسرائیل!!...
اعتقادم اینه همین مرگ هایی ک بر بقیه میفرستیم باعث خیلی از بدبختیامون هستش!!..
چ جالب چون منم هیچ دشمنی باهاشون ندارم!...ولی درکل دارم میگم اگر کسی هم دشمنی داره بنظرم نباید با مردم اون کشور داشته باشه...
در واقع ورد زبون همه هست...منم توی دبستان از وقتی یادمه شعارمون مرگ بر آمریکا بود!...درحالی که من تو اون سن حتی نمیدونستم آمریکا چی هست؟!!..ویا حتی اسرائیل!!...
اعتقادم اینه همین مرگ هایی ک بر بقیه میفرستیم باعث خیلی از بدبختیامون هستش!!..