دسر دسر | حلوای سه آرد

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

کاربر قابل احترام + ارشد بازنشسته
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,461
پسندها
29,376
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
حلوای سه آرد از جمله حلواهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که بیشتر در ماه رمضان تهیه می‌شود. اگر اهل درست کردن دسرهای ایرانی هستید این حلوای لذیذ و نرم و لطیف را از دست ندهید. حلوا سه آرد را می‌توانید همراه با شیر یا بدون شیر تهیه کنید.



برای درست کردن حلوای سه آرد باید ابتدا آردها را به صورت جداگانه ۲ الی سه بار الک کنید تا حسابی صاف و یکدست شوند. سپس شربت حلوا را تهیه کنید. برای این کار باید آب و شیر را مخلوط کنید. شکر را در ترکیب شیر و آب حل کنید و نگذارید به دمای جوش برسد. سپس گلاب، زعفران دم کرده و هل را به شربت اضافه کنید و دوباره هم بزنید. لازم نیست شربت تبدیل به یک شهد غلیظ شود.


منبع: مجله
 
امضا : eva~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
183
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
244
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
187
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
188
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
215
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
326
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
198

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا