متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | حلوای بوتیکی

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 101
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
برای درست کردن حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو ابتدا آرد را الک کنید و سپس در یک تابه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را به آن اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و کره و آرد را با هم مخلوط کردید تابه را از روی گاز بردارید.



بعد از پخت این دسر ایرانی باید زمانی که گرم است آن را در یک ظرف مستطیل شکل بریزید، با ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و به قالب‌هایی با ضخامت یک سانتی‌متر به اشکال دلخواه برش بزنید. این حلوا را در قالب‌ سیلیکونی حلوا بوتیکی که کمی با روغن یا کره آب شده چرب شده‌اند هم می‌توانید بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید.
منبع: مجله
 
امضا : Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
103
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
119
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
86

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا