دسر دسر | حلوای بوتیکی

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 129
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,363
پسندها
33,989
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
برای درست کردن حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو ابتدا آرد را الک کنید و سپس در یک تابه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را به آن اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و کره و آرد را با هم مخلوط کردید تابه را از روی گاز بردارید.



بعد از پخت این دسر ایرانی باید زمانی که گرم است آن را در یک ظرف مستطیل شکل بریزید، با ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و به قالب‌هایی با ضخامت یک سانتی‌متر به اشکال دلخواه برش بزنید. این حلوا را در قالب‌ سیلیکونی حلوا بوتیکی که کمی با روغن یا کره آب شده چرب شده‌اند هم می‌توانید بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید.
منبع: مجله
 
امضا : eva~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
153
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
128
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
131
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
150
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
107

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا