دسر دسر | حلوای بوتیکی

  • نویسنده موضوع -Atlas
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 33
  • کاربران تگ شده هیچ

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,359
پسندها
27,093
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
برای درست کردن حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو ابتدا آرد را الک کنید و سپس در یک تابه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را به آن اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و کره و آرد را با هم مخلوط کردید تابه را از روی گاز بردارید.



بعد از پخت این دسر ایرانی باید زمانی که گرم است آن را در یک ظرف مستطیل شکل بریزید، با ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و به قالب‌هایی با ضخامت یک سانتی‌متر به اشکال دلخواه برش بزنید. این حلوا را در قالب‌ سیلیکونی حلوا بوتیکی که کمی با روغن یا کره آب شده چرب شده‌اند هم می‌توانید بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید.
منبع: مجله
 
امضا : -Atlas

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
46
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
30
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
35
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
38
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
39
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
60

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا