«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

متفرقه متفرقه | ترفند جادویی خرد کردن پیاز

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
پیازها عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان می‌بخشند. اما خرد کردن آنها دست‌کمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیده‌ای نیست و با کمی تمرین و روش فوق العاده‌ای که هم ساده است و هم کاربردی پیاز خرد کردن برایتان شیرین می‌شود.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
ترفند جادویی خرد کردن پیاز

بهترین کار برای اینکه پیاز را بدون ریختن اشک پوست بکنیم یا خرد کنیم، این است که قسمت‌هایی از پیاز را که بریده خواهند شد، رو به پایین نگه داریم و بعد برش بزنیم. البته باید توجه کنیم که مراحل خرد کردن پیاز را به سرعت انجام دهیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3
پیاز رایج‌ترین و پرکاربردترین ماده اولیه در غذا‌ها و آشپزی است؛ بنابراین دانستن چگونگی پوست کندن و خلال کردن پیاز مهمترین مهارتی است که هر آشپزی باید بداند. اما این نکته را هم باید بدانیم که بهترین تکنیک و روش خرد کردن پیاز همیشه موضوع بحث بوده و گویا هیچ راه درستی برای آن وجود ندارد. با این حال، دستورالعمل‌هایی که در این مطلب درباره پیاز آمده برگرفته از بینش‌ها و تجربه‌های سرآشپز‌های حرفه‌ای است و برای راحتی کار آشپز‌های خانگی نیز قابل استفاده و ساده است.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

چگونه یک پیاز را بدون گریه برش دهیم​

بهترین کار برای اینکه پیاز را بدون ریختن اشک پوست بکنیم یا خرد کنیم، این است: قسمت‌هایی از پیاز را که بریده خواهند شد، رو به پایین نگه داریم و بعد برش بزنیم. البته باید توجه کنیم که مراحل خرد کردن پیاز را به سرعت انجام دهیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5
ترفند‌هایی برای جلوگیری از ریزش اشک هنگام خرد کردن پیاز

۱- پیاز را در نزدیکی هود (هواکش) یا در صورت امکان کنار پنجره باز پوست بکنید یا خرد کنید.

۲- پیاز را ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید یا برای مدت طولانی‌تری در یخچال بگذارید تا سرد شود.

۳- حین کار یک حوله کاغذی مرطوب را روی قسمت‌های بریده شده پیاز بکشید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6
همچنین برخی ترفند‌های عوامانه در مورد راه‌های جلوگیری از اشک هنگام برش پیاز وجود دارد:

۱- یک کبریت روشن نشده در دهان خود قرار دهید و با دندان‌های جلویی خود در دهان نگهش دارید. به شکلی که سر گوگردی آن بیرون از دهانتان باشد.

۲- هنگام خرد کردن پیاز در نزدیکی تخته برش یک دستمال کاغذی مرطوب قرار دهید.

۳- هنگام خرد کردن پیاز یک تکه نان در دهان خود بگذارید.

۴- هنگام خرد کردن پیاز از لنز‌های تماسی یا عینک شنا استفاده کنید.

۵- یک شمع در نزدیکی تخته برش خود روشن کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7
یک پیاز خلالی چند فنجان است؟

مقدار حاصل از یک پیاز خرد شده بسته به اندازه پیاز متفاوت است:

از یک پیاز متوسط حدود ۲ فنجان پیاز خرد شده به دست می‌آید.

از یک پیاز بزرگ حدود ۳ فنجان پیاز خرد شده به دست می‌آید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #8
مقداری سرکه را روی تخته برش خود بریزید. اسید موجود در سرکه آنزیم را تا حدودی غیرفعال می‌کند. ب – پیاز را در آب‌نمک خیسانده و سپس خرد کنید. فراموش نکنید که این کار نیز طعم پیاز را تا حدی تغییر می‌دهد.
پیازها بسیار خوشمزه هستند و عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان می‌بخشند. اما خرد کردن آنها دست‌کمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیده‌ای نیست و با کمی تمرین و روش فوق‌العاده‌ای که هم ساده است و هم کاربردی، پیاز خرد کردن برایتان شیرین می‌شود و به‌ سرعت مواد لازم برای غذایتان را فراهم می‌کنید.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ❁S.NAJM

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #9
دستورالعمل‌های بی‌شماری برای خرد کردن پیاز وجود دارد. ممکن است مدل‌ها و اصطلاحات مختلفی برای خرد کردن پیاز شنیده باشید یا از آنها استفاده کرده باشید: چرخ‌کردن، نگینی کردن یا خلالی کردن. با توجه به سلیقه و غذایمان و یا حتی راحتی کار، هر کدام از این مدل‌ها را تا به حال امتحان کرده‌ایم. تسلط بر این روش که در ادامه آموزش داده‌ایم، باعث صرفه‌جویی در وقت شما می‌شود و همچنین چون آب پیاز کمتر درمی‌آید، کمتر هم اشک خواهید ریخت.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ❁S.NAJM

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,011
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #10
خلالی کردن به طور کلی به معنای برش درشت با قطعات بزرگ‌تر است که اندازه آنها تقریبا دو یا سه سانتیمترمربع است. این مدل را معمولا برای پیازداغ استفاده می‌کنند. البته اندازه خلال‌ها اهمیت چندانی ندارد و کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
آسیاب یا چرخ‌کردن کوچک‌ترین نوع برش پیاز است و قطعات آن حدود دو میلیمتر است. معمولا وقتی استفاده می‌شود که نمی‌خواهید هنگام صرف غذا تکه بزرگ پیاز را زیر دندانتان حس کنید. برای درست کردن انواع سس و سوپ این مدل بیشتر پیشنهاد می‌شود
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ❁S.NAJM

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا