- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,686
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
تحقیقات جدید دانشمندان نشان میدهد که پرورش مار و بهویژه مارهای پایتون بهعنوان یک منبع غذایی با پروتئین بالا و کمچرب میتواند گزینه پایدارتری نسبت به روشهای دامداری مرسوم باشد که عواملی ازجمله تغییرات آبوهوایی و کاهش منابع طبیعی بر آن تأثیرگذار هستند.
به گزارش خبرآنلاین، براساس یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان دانشگاه مککواری استرالیا انجام شده است، یکی از این منابع غذایی جدید، مارها و بهویژه پایتونها هستند.
به نقل از دیجیاتو، «دن ناتوش»، محقق افتخاری دانشکده علوم طبیعی مککواری و نویسنده اصلی این مطالعه میگوید: «تغییرات آبوهوایی، بیماریها و کاهش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.