سوژه سرای کاربران سوژه‌سرا با حضور .ARNI | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع *یــگــانــه*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 33
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
سطح
23

تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,800
پسندها
10,263
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
با عرض سلام و وقت‌بخیر به کاربران عزیز یک رمانی؛ با سری جدید از سوژه‌سرای رمان در فصل بهار ۱۴۰۳ همراه شما هستیم.
کاربرانی که در سوژه‌شو شرکت می‌کنند، تجربه‌ی خودشون از رمان خوندن رو با پاسخ دادن به یک‌سری سوالات به اشتراک می‌گذارند. اگه مایل به شرکت در این بخش جذاب هستید، لطفا در تاپیک تاپیک اعلام آمادگی سری جدید سوژه‌شو اعلام آمادگی کنید.
این سری درخدمت کاربر عزیز @.ARNI بودیم. ضمن تشکر از شرکت ایشون، پاسخ‌هایی که ارائه دادن رو با هم می‌بینیم.
برای تبادل نظر درباره‌ی پاسخ‌ها، این تاپیک به مدت یک هفته باز خواهد موند.

[ATTACH...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *یــگــانــه*

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
سطح
23

تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,800
پسندها
10,263
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
۱- چطور‌ به سمت رمان خوندن کشیده شدین و اولین رمانی که شما رو به این راه آورد چی بود؟
من از سن ده الی یازده سالگی رمان می‌خوندم در واقع از بچگی به کتاب قصه خیلی علاقه‌مند بودم هر هفته با مادرم و پدرم می‌رفتیم کتاب‌خونه و من کتاب قصه و کتاب داستان می‌خریدم. رفت‌رفته که سنم بالاتر رفت توی مدرسه از بخش کتاب‌خونه کتاب به مدت یک ماه یا تایم بیشتر می‌گرفتم و می‌خوندم. علاقم به خوندن از سن کم بود اما از سن ۱۱ سالگی علاقم به طرف نوشتن رفت و در برنامه‌های خارجی چنل داشتم و دل‌نوشته می‌نوشتم اسم چنلم (حرف دل بود) و رفته‌رفته نویسندگی رو شروع کردم. اولین کتاب یا رمان رو به یاد نمیارم اما من به پیشنهاد معلم ادبیاتم رمان نویسی رو شروع کردم چون بهم گفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *یــگــانــه*
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا