متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خانه‌ داری خانه داری | ترفندهای جذاب قدیمی اما فراموش شده خانه داری

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 444
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
چند ترفند و اسرار آشپزی خانه داری مفید که فراموش کرده ایم
بعضی از بهترین راهکار های آشپزی و ترفند ها از مادر بزرگانمان به ما رسیده است که باعث می شود زمان و پول بیشتری ذخیره کنیم و بتوانیم غذای خوشمزه تر درست کنیم. در این قسمت از نمناک این راهکار ها را به شما معرفی می کنیم که شاید بعضی از آن ها را فراموش کرده باشید.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
تمیز کردن ظروف مسی
جالب است بدانید که سس گوجه فرنگی باعث برق انداختن ظروف مسی می شود. کافی است مقداری از آن را در کف قابلمه و ماهیتابه مسی بزنید و چند دقیقه صبر کنید و دوباره بمالید و بعد با آب شستشو دهید.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
مایع روی پنکیک
شما می توانید مقداری شیره افرا را از طریق اضافه کردن یک فنجان سس سیب و یک فنجان شهد افرا تهیه کنید. کمی آن را داغ کنید تا طعمی خوشمزه به شما بدهد و آن را روی پنکیک یا وافل بریزید.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
بین بردن بوی سوختگی برنج
بهترین راه برای از بین بردن بوی سوختگی برنج،قرار دادن یک عدد نان روی برنج یا فرو کردن یک عدد پیاز پوست کنده درون برنج است.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
استفاده از روغن های گیاهی
روغن هایی مثل روغن رزماری را داخل شیشه نگه دارید تا طعم آن ها تازه باقی بماند. سپس می توانید کمی روغن زیتون هم به آن اضافه کنید. 14 روز آن را کنار بگذارید و بعد دوباره استفاده کنید. هرگز روغن زیتون را داخل فریزر نگذارید زیرا سفت می شود و طعم خودش را از دست می دهد.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #6
طعم دار کردن کلوچه ها
برای اینکه کلوچه ها را طعم دار کنید، می توانید مقداری شکر قهوه ای به آن اضافه کنید که طعم قسمت کاراملی کلوچه را نیز خوشمزه تر می کند.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #7
ماندگاری بیشتر موز
برای اینکه موزهایی که خریده اید خیلی زود خراب نشوند، دم موزها با یک تکه پلاستیک یا فویل ببندید و در یخچال بگذارید. اینگونه گاز اتیلن در انتهای ساقه تولید شده و موزها تازه می مانند.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #8
استفاده از لباس های کهنه
قطعاً به یاد دارید که مادربزرگتان از لباس های کهنه استفاده می کردند و آن ها را تبدیل به دستمال می کردند. شما هم می توانید از آن ها به عنوان دستمال یا حوله استفاده کنید.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #9
شستن راحت توت فرنگی
برای شستن توت فرنگی نیاز به جدا نمودن دم و ساقه ی توت فرنگی است. برای جدا نمودن راحت دم و برگ توت فرنگی یک نی پلاستیکی را از انتهای توت فرنگی وارد کرده و فشار دهید تا از آن طرف توت فرنگی خارج شود و دم و برگ جدا شود.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,014
پسندها
33,517
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #10
تازه نگه داشتن میوه سیب
برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب ها بعد از پوست کندن، پیشنهاد می کنیم که قطعات سیب پوست کنده شده را داخل آب قرار دهید و یک قاشق غذاخوری لیموی تازه به آن اضافه کنید تا رنگش برنگردد.
 
امضا : Vana~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا