آموزشی آموزشی | ترفندهای جذاب قدیمی اما فراموش شده خانه داری

  • نویسنده موضوع -Eva
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 172
  • کاربران تگ شده هیچ

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
استفاده از کاکائو
قطعاً هر چیزی کاکائوی بیشتری داشته باشد، خوشمزه تر است. هر زمان که خواستید کیک شکلاتی درست کنید، به جای آرد روی ماهیتابه پودر کاکائو بریزید تا هم خوشمزه تر باشد و هم گوله های سفید ارد مشخص نشود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
زودتر رسیدن گوجه فرنگی
اگر خیلی وقت است که گوجه فرنگی هایتان سبز است و نمی رسد ، می توانید آن ها را کنار دیگر میوه ها قرار دهید؛ مخصوصا اگر کنار موز باشد سرعت رسیدنش افزایش پیدا می کند.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
داغ کردن پیتزای سرد در تابه
برای داغ کردن باقیمانده ی پیتزا ابتدا کمی آب روی پیتزا بپاشید تا رطوبت خمیر برگردد، سپس در تابه را ببندید و روی شعله ی ملایم به مدت 1 دقیقه قرار دهید. می توانید قبل از گرم کردن کمی پنیر روی پیتزا بریزید تا خوشمزه و تازه تر شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
استفاده از لیوان به جای کاتر
اگر برای شکل دادن خمیر ها یا برش آن ها کاتر در اختیار ندارید، می توانید از لیوان استفاده کنید و به راحتی خمیر های گرد را قالب گیری کنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
تنوری کردن سیب زمینی ها
برای اینکه سیب زمینی های خود را بهتر تنوری کنید و طعم آن ها را بهبود ببخشید، می توانید 10 دقیقه داخل آب بجوشانید و بعد داخل اجاق گاز بگذارید تا هم زودتر تنوری شوند و هم خوش طعم تر باشند.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
پوست کندن انبه
برای راحت جدا نمودن پوست انبه ابتدا انبه را به چهار قسمت تقسیم کرده و در لبه ی آن لبه ی یک لیوان را قرار دهید و لیوان را به جلو هل دهید تا پوست انبه جدا شده و انبه داخل لیوان قرار گیرد. اکنون انبه را خرد کرده و مصرف کنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17
غلیظ کردن غذا
اگر می خواهید غذایی که درست کرده اید را غلیظ تر کنید، می توانید مقداری آرد ذرت داخل آن بریزید. به عنوان مثال استفاده از آرد ذرت در غذا هایی مثل سوپ و آبگوشت، آن ها را غلیظ تر و خوشمزه تر می کند.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #18
بریدن پنیر
برای برش زدن پنیر کارد کند را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید یا یک نخ تمیز و ضخیم را از دو طرف بگیرید و از بالا تا پایین قالب پنیر بکشید. پنیر بـه صورت صاف بریده می شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #19
آهک نگرفتن کتری و سماور
برای آهک نگرفتن کتری یا سماور چند دانه گوش ماهی را در داخل آن بیاندازید تا آهک موجود در آب را جذب کند.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,021
پسندها
28,794
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #20
تشخیص قابل استفاده بودن روغن مانده
برای تشخیص قابل استفاده بودن روغن مانده یک تکه نان داخل روغن بیندازید. در صورتی که اطراف آن ذرات تیره رنگ جمع شد، روغن غیرقابل استفاده اسـت. اگر رنگ روغن باقیمانده از سرخ شدن سیاه باشد قابل استفاده نیست.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا