کیک و شیرینی شیرینی | نان کدو حلوایی

  • نویسنده موضوع وانیا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها 87
  • کاربران تگ شده هیچ

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نان رول کدو حلوایی یکی از انواع نان‌های خوشمزه، لذیذ و شیک است که از آن می‌توانید در وعده صبحانه برای پذیرایی استفاده کنید، همچنین این نان خوش طعم را می‌توانید به عنوان شیرینی ساده و پرخاصیت در وعده عصرانه همراه با چای داغ سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان رول کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مرحله ۱: خرد کردن کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را بشورید، در اندازه‌های کوچک برش بزنید، تخمه‌های کدو حلوایی را جدا کنید، پوست برش‌های کدو حلوایی را بگیرید، بعد آنها را در اندازه‌های کوچک برش بزنید و خرد کنید، داخل یک قالب مخصوص فر بریزید، سپس مقداری روغن زیتون روی کدوها بریزید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مرحله ۲: قرار دادن قالب در فر و تنظیم دمای فر
اگر روغن زیتون در دسترس نبود می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید و روی کدوها بریزید، سپس روی قالب را با فویل بپوشانید بعد از آن قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید بعد از آن دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله ۳: پختن کدو حلوایی‌ها و پوره کردن آن‌ها
بعد اجازه دهید برش‌های کدو حلوایی‌ به مدت نیم ساعت در فر بپزند تا کاملا نرم و مغز پخت شوند بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید، سپس با کمک یک چنگال کدو حلوایی‌ها را کاملاً له و پوره کنید تا بافت آنها یکدست شود.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مرحله ۴: مخلوط کردن مواد خشک با هم و دم کردن زعفران
بعد از آن مواد خشک که شامل آرد، نمک و شکر است را با هم مخلوط کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید کمی آب جوش به آن اضافه کنید روی ظرف را بپوشانید و بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مرحله ۵: اصافه کردن زعفران دم کشیده به شیر
مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد اما هرچه زعفران بیشتر باشد رنگ، عطر و طعم نان بهتر می‌شود، بعد از آن که زعفران دم کشید، کاملاً غلیظ شد و به دمای محیط رسید آن را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
مرحله ۶: اضافه کردن مخلوط شیر و زعفران به مواد
بعد از آن مخلوط شیر و زعفران را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، چون پوره کدو حلوایی آب دارد موقع اضافه کردن شیر دقت کنید که مقدار آن خیلی زیاد نشود، و به اندازه کافی و مناسب شیر اضافه کنید تا در نهایت خمیر خیلی شل نشود.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مرحله ۷: اضافه کردن تخم مرغ و پوره کدو حلوایی به مواد
سپس تخم مرغ را بشکنید، به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود، تخم مرغ باید با بقیه مواد کاملاً ترکیب و یکدست شود بعد از آن پوره کدو حلوایی را به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره با هم مخلوط کنید تا با بافت یک دستی تشکیل شود.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
مرحله ۸: ورز دادن خمیر
وقتی خمیر جمع شد، آن را حسابی با دست ورز دهید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند و بافت خمیر کاملاً صاف و یک دست شود، برای ورز دادن خمیر می‌توانید از دستگاه خمیرزن استفاده کنید اما در صورتی که در دسترس نبود خمیر را با دست ورز دهید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,479
پسندها
32,942
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
مرحله ۹: اضافه کردن کره به خمیر و ورز دادن آن
سپس مقداری کره را به خمیر اضافه کنید، ورز دهید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، کره به خورد خمیر برود و بافت خمیر صاف، یکدست، نرم و لطیف شود، طوری که هنگامی که خمیر را با دو دست می‌کشید، پاره نشود و به راحتی با ضخامت خیلی نازک باز شود.
 
امضا : وانیا؛
عقب
بالا