- تاریخ ثبتنام
- 26/1/22
- ارسالیها
- 12,479
- پسندها
- 32,942
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 66
سطح
40
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #11
مرحله ۱۰: پوشاندن روی خمیر و استراحت کردن آن
بعد از این که خمیر تشکیل شده یک دست و لطیف شد آن را داخل ظرف قرار دهید با یک نایلون روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کند، خمیر باید به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا کاملا جا بیفتد، پف کند و حجم آن زیاد شود.
بعد از این که خمیر تشکیل شده یک دست و لطیف شد آن را داخل ظرف قرار دهید با یک نایلون روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کند، خمیر باید به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا کاملا جا بیفتد، پف کند و حجم آن زیاد شود.