فال شب یلدا

کیک و شیرینی شیرینی | نان کدو حلوایی

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها 144
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #11
مرحله ۱۰: پوشاندن روی خمیر و استراحت کردن آن
بعد از این که خمیر تشکیل شده یک دست و لطیف شد آن را داخل ظرف قرار دهید با یک نایلون روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کند، خمیر باید به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا کاملا جا بیفتد، پف کند و حجم آن زیاد شود.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #12
مرحله ۱۱: مخلوط کردن پوره کدو حلوایی با دارچین
در این فاصله برای درست کردن مواد میانی مقداری پوره کدو حلوایی را داخل یک ظرف بریزید کمی پودر دارچین به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و عطر دارچین پخش شود، عطر دارچین باید به خورد کدو حلوایی‌های پوره شده برود.
 
امضا : Vana~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #13
مرحله ۱۲: اضافه کردن جوز هندی و شکر به مواد
بعد مقداری جوز هندی به مخلوط مواد میانی اضافه کنید، با هم ترکیب کنید، سپس مقداری شکر را به ترکیب مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار شکر را کمی تغییر دهید و بیشتر یا کمتر در مواد بریزید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #14
مرحله ۱۳: خرد کردن مغز گردوها
سپس مقداری مغز گردو را خرد کنید، دقت کنید مغز گردوها را لازم نیست خیلی پودر کنید فقط به اندازه‌ای که مغز گردوها زیر دندان احساس شود آنها را با گوشتکوب دستی یا با دست خرد کنید، سعی کنید که اندازه مغز گردوهای خرد شده تقریباً یک دست باشد.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #15
مرحله ۱۴: اضافه کردن مغز گردو به بقیه مواد و باز کردن خمیر
مغز گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، بعد از آن مخلوط مواد میانی را کنار بگذارید وقتی که استراحت اولیه خمیر تمام شد خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید با دست آن را به شکل مستطیل کاملاً پهن و باز کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #16
مرحله ۱۵: ریختن مواد میانی رو خمیر و پخش کردن آن
در این مرحله ضخامت خمیر باید متناسب باشد و خیلی نازک نشود، تا مواد میانی از داخل آن بیرون ‌نریزد، سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق پخش کنید تا همه قسمت‌های خمیر با مواد میانی پوشانده شود، سپس خمیر را به آرامی رول کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #17
مرحله ۱۶: چرب کردن قالب و برش زدن رول خمیر
بعد از آن داخل یک قالب با سایز مناسب را با روغن مایع یا کره چرب کنید، یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و سطح کاغذ روغنی را هم با روغن چرب کنید، سپس رول خمیر را به وسیله یک چاقوی تیز یا با یک نخ در اندازه‌های مناسب و کوچکتر برش بزنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #18
مرحله ۱۷: چیدن برش‌های خمیر در سینی فر و استراحت دوم آن‌ها
بعد از آن برش‌های رول خمیر را داخل قالب با فاصله بچینید دوباره روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیرها برای بار دوم استراحت کنند، استراحت دوم خمیر را تقریباً به مدت ۶۰ دقیقه طول می‌کشد تا برش‌های خمیر کاملاً پف کنند و حجیم شوند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #19
مرحله ۱۸: ذوب کردن کره و اضافه کردن شکر به آن
در این فاصله مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید، ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود، سپس مقداری شکر به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و شکر در کره ذوب شده حل شود.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,597
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #20
مرحله ۱۹: رومال کردن سطح خمیرها
بعد از این که خمیر کاملاً استراحت کرد و حجم برش‌های خمیر زیاد شد، نایلون را از روی ظرف بردارید، سپس با یک فرچه مخلوط کره و شکر را روی برش رول‌ها بمالید و آن‌ها را رومال کنید، به طوری که کاملاً سطح آنها با مواد رومال پوشانده شود.
 
امضا : Vana~
عقب
بالا