متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک | هوتوک

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 104
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای تهیهٔ هوتوک کره‌ای

آب ولرم: ۱/۳ لیوان فرانسوی
شکر: نصف قاشق چای‌خوری
خمیر مایه فوری: نصف قاشق چای‌خوری
آرد سفید: ۱ لیوان فرانسوی
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
روغن برای سرخ کردن: ۲ قاشق غذاخوری
گردو یا هر مغز دیگری مثل فندق، بادام، پسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای یا سفید: ۱/۴ لیوان فرانسوی
دارچین: ۱/۴ قاشق غذاخوری
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
هوتوک پنکیک کره‌ای ():

هوتوک که گاهی اوقات هاتئوک نامیده می‌شود، نوعی پنکیک پر شده است که به عنوان یک غذای خیابانی محبوب در کره جنوبی شناخته می‌شود. منشأ آن چین بود و اولین بار در قرن نوزدهم به کره وارد شد.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیهٔ هوتوک کره‌ایː

- در اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک کره‌ای باید شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و سپس خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را برای چند دقیقه به حال خود رها کنید تا روی سطح آب کف ایجاد شود. سپس آرد و نمک و ترکیب خمیر مایه و آب را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید و مواد را با دست خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و منسجم تشکیل شود. خمیر شما باید نسبتاً سفت باشد ولی اگر احساس کردید سفتی آن زیاد است می‌توانید حدود ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر به خمیر آب اضافه کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
- خمیر را برای ٣ دقیقه ورز دهید. سپس یک ظرف را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. یک حوله روی خمیر بکشید و آن را در محلی گرم و تاریک قرار دهید. برای اینکه حجم خمیر دو برابر شود باید خمیر را از ۱ تا ۳ ساعت به حال خود بگذارید. در این مدت زمان می‌توانید مواد داخل پنکیک را آماده کنید. برای این کار باید گردو یا هر مغزی را که برای داخل پنکیک تهیه کرده‌اید را به خوبی خرد کنید. سپس آن را با شکر و دارچین مخلوط نمایید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
- بعد از آماده کردن مواد داخل پنکیک و استراحت دادن به خمیر، باید روی خمیر را بردارید. در این مرحله خمیر نیاز به ورز دادن ندارد، فقط کافی است کمی آرد به دستتان بزنید و خمیر را از داخل ظرف بردارید و روی تخته چوبی که روی سطح آن آرد پاشیده‌اید، قرار دهید. حال خمیر را به ۶ بخش مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله در آورید. به اندازه ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه با اندازه نسبتاً بزرگ بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط داغ شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
- دستان خود را با روغن کمی چرب کنید و یک تکه از خمیر را بردارید. خمیر را داخل ظرفی که سطح آن را با کمی روغن چرب کرده‌اید، قرار دهید و کمی پهن کنید. یک قاشق از مواد داخل پنکیک را داخل آن بریزید و اطراف خمیر را به سمت وسط آن جمع کنید تا مواد داخل خمیر محو شود. مطمئن شوید که هیچ شکافی بین خمیر وجود ندارد و مواد به خوبی داخل پنکیک جای گرفته است. این کار را برای همه پنکیک‌ها تکرار کنید. همه خمیرها را روی سطح روغنی قرار دهید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
- پنکیک‌ها را داخل ماهیتابه بپزید. برای این کار باید هر ۳ عدد پنکیک را با فاصله داخل ماهیتابه قرار دهید. سطح پنکیک‌ها را با کفگیر صاف کنید و اجازه دهید در روغن پف کنند و آماده شوند. زمانی که خمیر را در ماهیتابه قرار می‌دهید حالت گرد دارد و شما باید در این مرحله سطح پنکیک را تا جایی که مواد آن خارج نشود و سطح آن آسیب نبیند، کمی فشار دهید. هر طرف پنکیک را حدود ۳ دقیقه بپزید و زمانی که کناره‌های آن شروع به قهوه‌ای شدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک مغزدار نیز پخته شود، سپس پنکیک را به دلخواه تزئین کنید و نوش جان کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
1000012462.jpg
نکات قابل توجهː

⁽ خمیر پایه پنکیک باید بیشتر از حدود ٣ دقیقه ورز داده شود تا به عمل آید.

⁽ دقت کنید که هنگام پیچیدن خمیر دور موارد، چک کنید تا روی آن شکافی نباشد تا حین سرخ کردن آن موارد بیرون نریزد.

⁽ هنگامی که دوطرف پنیکیک طلایی شد با قاشق کمی آن را فشار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. برای روغن گیری بیشتر می‌توانید آن را روی توری یا دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن به خوبی گرفته شود.

منبع: تلگرام
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
25
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
22
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
26
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
97
عقب
بالا