- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,970
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
مـواد لازم (برای۴ نفر)
کره/ ۲۰۰ گرم/ ۸۰۰ کیلوکالری
شکر/ ۱ لیوان/ ۴۰۰ کیلوکالری
تخممرغ/ ۱ عدد/ ۱۰۰ کیلوکالری
آردگندم/ ۲ لیوان/ ۱۶۰ کیلوکالری
بادام خردشده/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۳۵۰ کیلوکالری
مربای آلبالو/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۲۰۰ کیلوکالری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط و تخممرغ را به آنها اضافه کنید. حالا بادام را بیفزایید و بگذارید به مدت ۱ ساعت خمیر به دست آمده، بماند. پس از این مدت، خمیر را به گلولههای گرد کوچکی تقسیم کنید و بهصورت دایره درآورید. وسط دایرهها را برای ریختن مربای آلبالو گود کنید. آنها را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. به این ترتیب شیرینیهایتان آماده خوردن خواهند بود.
● مـقـدار کـالــری
مجموع مواد اولیه این شیرینی...
کره/ ۲۰۰ گرم/ ۸۰۰ کیلوکالری
شکر/ ۱ لیوان/ ۴۰۰ کیلوکالری
تخممرغ/ ۱ عدد/ ۱۰۰ کیلوکالری
آردگندم/ ۲ لیوان/ ۱۶۰ کیلوکالری
بادام خردشده/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۳۵۰ کیلوکالری
مربای آلبالو/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۲۰۰ کیلوکالری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط و تخممرغ را به آنها اضافه کنید. حالا بادام را بیفزایید و بگذارید به مدت ۱ ساعت خمیر به دست آمده، بماند. پس از این مدت، خمیر را به گلولههای گرد کوچکی تقسیم کنید و بهصورت دایره درآورید. وسط دایرهها را برای ریختن مربای آلبالو گود کنید. آنها را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. به این ترتیب شیرینیهایتان آماده خوردن خواهند بود.
● مـقـدار کـالــری
مجموع مواد اولیه این شیرینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.