متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | کنافه پنیری

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 112
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر کنافه از رشته کادایف، کره، پنیر موزارلا و پودر پسته یا گردو به همراه شهد درست می‌شود. اطراف این شیرینی ترد و درون آن نرم و کشدار است. میزان شیریین آن را می‌توانید بسته به ذائقه‌تان با شهد کم یا زیاد کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
کنافه یک دسر رشته‌ای ترد و شیرین است. اصل این دسر مربوط به فلسطین است اما رواج زیادی در کشور ترکیه دارد و به عنوان کنافه ترکی شناخته می‌شود. کنوفه از رشته‌های کادایف، پودر پسته یا گردو و پنیر موزارلا به صورت لایه‌ای تشکیل می‌شود و بعد از پخت به آن شهد اضافه می‌کنند. معمولا کنافه را به همراه چای یا قهوه سرو می‌کنند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3

مواد لازم برای تهیه کنافه پنیری ترکیه‌ای

  • آب ۴۰۰ گرم
  • شکر سفید ۱۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • رشته کادایف ۲ بسته
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر پسته ۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4

طرز تهیه کنافه پنیری ترکیه‌ای

  1. شکر را درون آب حل می‌کنیم:
    آب را درون ظرفی روی حرارت متوسط گاز قرار می‌دهیم و شکر را درون آن حل می‌کنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
2. لیمو ترش را برش می‌زنیم و اضافه می‌کنیم:
لیموترش را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و درون ترکیب آب و شکر اضافه می‌کنیم. نیم ساعت زمان می‌دهیم تا بجوشد و شربت کنافه کمی قوام بیاید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
3. پنیر موزارلا را برش می‌زنیم:
پنیر موزارلا را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم.
4. کره را با رشته کادایف مخلوط می‌کنیم:
حدود ۵۰ گرم کره آب شد‌‌ه را به رشته کاداییف‌ اضافه می‌کنیم و رشته‌ها را کاملا به کره آغشته می‌کنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
5. ظرف کنافه را به کره آغشته می‌کنیم:
یک قاشق غذا خوری کره هم دمای محیط را کف ظرف مورد نظر می‌مالیم.
6. پودر پسته را اضافه می‌کنیم:
روی سطح کره‌ای ظرف پودر پسته می‌پاشیم.
7. یک لایه کادایف‌ها اضافه می‌کنیم:
روی پودر پسته را با یک لایه کادایف‌ پر می‌کنیم تا کل ظرف را بپوشاند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
8. یک لایه پنیر موزارلا می‌چینیم:
روی کادایف را با یک لایه از پنیر موزارلا حلقه شد‌ه پر می‌کنیم. هنگام چیدن تکه‌های پنیر مقداری از لبه ظرف فاصله می‌دهیم.
9. یک لایه دیگر پودر پسته اضافه می‌کنیم:
سطح پنیر موزارلا را با پودر پسته می‌پوشانیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
10. لایه آخر کادایف‌ را روی مواد اضافه می‌کنیم:
لایه آخر کنافه را با کادایف‌ پر می‌کنیم و فشار می‌دهیم و می‌کوبیم که از ظرف بیرون نریزد.
11. کنوفه را درون فر قرار می‌دهیم:
ظرف کنوفه را به مدت 7 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا بپزد. هنگامی که رشته‌های کادایف طلایی رنگ شد، کنافه را از فر خارج می‌کنیم. سپس کنافه را برمی‌گردانیم و طرف دیگر آن را هم 7 دقیقه درون فر می‌گذاریم تا دو طرف آن طلایی شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #10
12. شربت را روی کنافه می‌ریزیم:
شربتی که در ابتدا آماد‌ه کردیم و سرد شد‌ه است را روی کنافه داغ می‌ریزیم.
13. کنافه ترکیه‌ای را سرو می‌کنیم:
کنافه را به ظرف مورد نظر منتقل می‌کنیم، روی سطح آن را با پودر پسته تزیین می‌کنیم و سپس به همراه سرشیر یا بستنی وانیلی سرو می‌کنیم.

منبع: ارسس شف
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا