- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان دانشگاه تربیت مدرس، نانوکپسولهایی طراحی کردهاند که امکان استفاده از منابع دریایی را به عنوان آنتیاکسیدانهای طبیعی در چرخهی غذایی فراهم کند. این نانوکپسولها، طعم و بوی ناخوشایند پپتیدهای حاصل از ماهی را پوشش داده و همچنین پایداری و فعالیت ضداکسیدانی آنها را افزایش دادهاست.
آنتی اکسیدانها در سیستمهای غذایی و همچنین در بدن انسان، نقش مهمی در کاهش فرآیندهای اکسیداتیو ایفا میکنند. استفاده از آنتی اکسیدانهای مصنوعی( مانند BHA، TBHQ، BHT و PG) با توجه به عوارض جانبی نامطلوب آنها، محدود شدهاست. یکی از منابع بالقوه و کاملاً طبیعی آنتی اکسیدان(پپتیدهای ضداکسیدانی (AOP)) ماهیها و سایر غذاهای دریایی هستند که به دلیل در دسترس بودن مقادیر زیادی از ضایعات به ویژه درگونههای کم...
آنتی اکسیدانها در سیستمهای غذایی و همچنین در بدن انسان، نقش مهمی در کاهش فرآیندهای اکسیداتیو ایفا میکنند. استفاده از آنتی اکسیدانهای مصنوعی( مانند BHA، TBHQ، BHT و PG) با توجه به عوارض جانبی نامطلوب آنها، محدود شدهاست. یکی از منابع بالقوه و کاملاً طبیعی آنتی اکسیدان(پپتیدهای ضداکسیدانی (AOP)) ماهیها و سایر غذاهای دریایی هستند که به دلیل در دسترس بودن مقادیر زیادی از ضایعات به ویژه درگونههای کم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.