متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نانوکپسول‌های حاوی پپتید زیست فعال مشتق شده از ماهی!

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,128
پسندها
4,360
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
محققان دانشگاه تربیت مدرس، نانوکپسول‌هایی طراحی کرده‌اند که امکان استفاده از منابع دریایی را به عنوان آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی در چرخه‌ی غذایی فراهم کند. این نانوکپسول‌ها، طعم و بوی ناخوشایند پپتیدهای حاصل از ماهی را پوشش داده و همچنین پایداری و فعالیت ضداکسیدانی آن‌ها را افزایش داده‌است.

آنتی اکسیدان‌ها در سیستم‌های غذایی و همچنین در بدن انسان، نقش مهمی در کاهش فرآیندهای اکسیداتیو ایفا می‌کنند. استفاده از آنتی اکسیدان‌های مصنوعی( مانند BHA، TBHQ، BHT و PG) با توجه به عوارض جانبی نامطلوب آن‌ها، محدود شده‌است. یکی از منابع بالقوه و کاملاً طبیعی آنتی اکسیدان(پپتیدهای ضداکسیدانی (AOP)) ماهی‌ها و سایر غذاهای دریایی هستند که به دلیل در دسترس بودن مقادیر زیادی از ضایعات به ویژه درگونه‌های کم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ســـحرپــروانـہ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا