- تاریخ ثبتنام
 - 30/6/18
 
- ارسالیها
 - 2,128
 
- پسندها
 - 4,356
 
- امتیازها
 - 30,973
 
- مدالها
 - 16
 
سطح 
                
    
    
    14
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
محققان دانشگاه تربیت مدرس، نانوکپسولهایی طراحی کردهاند که امکان استفاده از منابع دریایی را به عنوان آنتیاکسیدانهای طبیعی در چرخهی غذایی فراهم کند. این نانوکپسولها، طعم و بوی ناخوشایند پپتیدهای حاصل از ماهی را پوشش داده و همچنین پایداری و فعالیت ضداکسیدانی آنها را افزایش دادهاست.
آنتی اکسیدانها در سیستمهای غذایی و همچنین در بدن انسان، نقش مهمی در کاهش فرآیندهای اکسیداتیو ایفا میکنند. استفاده از آنتی اکسیدانهای مصنوعی( مانند BHA، TBHQ، BHT و PG) با توجه به عوارض جانبی نامطلوب آنها، محدود شدهاست. یکی از منابع بالقوه و کاملاً طبیعی آنتی اکسیدان(پپتیدهای ضداکسیدانی (AOP)) ماهیها و سایر غذاهای دریایی هستند که به دلیل در دسترس بودن مقادیر زیادی از ضایعات به ویژه درگونههای کم...
آنتی اکسیدانها در سیستمهای غذایی و همچنین در بدن انسان، نقش مهمی در کاهش فرآیندهای اکسیداتیو ایفا میکنند. استفاده از آنتی اکسیدانهای مصنوعی( مانند BHA، TBHQ، BHT و PG) با توجه به عوارض جانبی نامطلوب آنها، محدود شدهاست. یکی از منابع بالقوه و کاملاً طبیعی آنتی اکسیدان(پپتیدهای ضداکسیدانی (AOP)) ماهیها و سایر غذاهای دریایی هستند که به دلیل در دسترس بودن مقادیر زیادی از ضایعات به ویژه درگونههای کم...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.