متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار دنباله دار | نظرتون

• نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 527
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,050
پسندها
41,261
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
pouneh pouneh
پونه از مدیرای قدیمیه که یه زمانی با ایده‌ها و مسابقه‌هایی که برگذار کرد هممونو دورهم جمع کرد و میتونم بگم اگه ارتباط بین افراد انجمن به کادر مدیریت بستگی داشت پونه جزو آدمایی بود که تو روابط صمیمانه این جو خودشو خیلی خوب نشون دادو سعی کرد با ایده‌های ناب و جدیدش انجمنو به اوج خودش برسونه و امیدوارم بازهم بیاد توجمعمون مرسی از خاطره‌هایی که برامون به یادگار گذاشتی و پایه خیلی دوستیارو چیدی

اِنزوا؛ اِنزوا؛
همکار خودمه که اصلنم کاری به کار هم نداریم بی سرو صدا کارامونو می‌کنیم و از افراد خوش ذوق انجمنه و سعی میکنه تمام تلاششو بکنه تا کاری که به عهده گرفته رو تا آخرش کامل انجام بده و کنار نکشه ممنون که کنارمون تو بخش عمومی هستی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Seta~

بهار؛

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
486
پسندها
3,965
امتیازها
17,083
مدال‌ها
19
Amin~ Amin
اولش جناب ارشدمونو تگ کنم:big-grin:
دیگه اصلا نیاز نیست دلیلشو بگم، همینکه بارها بالاتر تگ شده نشون‌دهنده‌ی میزان خفن بودنش هست... اما خب حالا ک بحثش شد یه تشکر درست درمون باید بکنم ازش.. فعال، پیگیر و بسی بی نقص اصلا..اصلا یکی از دلایلی که عمومیو قشنگ کرده امینه به نظرم..مرسی که هستی ستون

Vana~ -Eunoia
نمیدونم تگ شه یا نه ولییی
به نظرم، با احترام به همه سرپرستااا..
کیوت ترین، مهربون‌ترین و در عین حال جدی ترین سرپرسته....هزار بار دیگه هم که انصراف بدم و بخوام باز برگردم، تالاریو انتخاب میکنمم که وانیا سرپرستش باشه:)

Seta~ -Ennui
ایشونم که زیادی جدیه و فعال... و مهربون به نظرم...(زودیم ارسالیامو لایک میکنه:cry::pink-heart:)...

آخرین ویرایش

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
959
پسندها
67,096
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
A.TAVAKOLI❁ A.TAVAKOLI❁
دیگه نیازی به گفتنشم نیست حتی چون کاملاً این موضوع روشنه و فقط میشه گفت یه تالار کتابه و یه آرزو. یه تنه پشتیبان همه‌ی کادر کتابه و بودنش بزرگ‌ترین دلگرمی هممونه. به عنوان یکی از بچه‌های کتاب، واقعاً خوشحالم که تو تیمی هستم که مسئولش آرزوئه.

ANAM CARA F.FATHALI❁
فاطمه که از اولم کلی زحمت کشیده و هنوزم همه جوره برای تالاراش مایه می‌ذاره. دلسوز و مهربونه فقط یه وقتایی عین آتشفشان می‌ترکه که خب یکم بگذره اوکی میشه باز مشکلی نیست.:85:

Mélomanie Mélomanie
من خیلی از کارای تالار ویرایش خبر ندارم اما رفیق صمیمیمو می‌شناسم و می‌دونم با اینکه یکم خل‌و‌چله ولی بشدت مسئولیت پذیره و حتی بیشتر از صدشو برای تالارش...

آخرین ویرایش
امضا : M.JOUDI❁

اِنزوا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
14

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
5,476
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
  • مدیر
خب، نوبتی ام باشه نوبت منه
اول AROHI ❥لیلیِ او شروع میکنم :day-dreaming:
این بجه خیلی جذابه، مخصوصا پروفایل‌هایی که ميذاره یه مدت طولانی همکار بودیم، خیلی مهربونههههه
دوم: حصار آبی حصار آبی هاجر عزیزم :>
هاجر قشنگ من، یه دوست خوب برای من و حرفای عجیب بینمون :whistlinng: مدیر جذابه بخش ویرایش بودن و هستن، خیلی آپ مهربونه تو کارش و اصلا سخت نمیگیره، خیلی ام ویراستارهاشو دوست دارهههه 3>
سوم Amin~ Amin مدیر ارشد جونم :466:
ایشون خیلی جالبه، به خودش میگه تنبل ولی هم فعاله هم سریع به همه ارسالی‌ها واکنش نشون میده، اصلا هم تنبل نیست. سعی میکنه جدی باشه‌ها ولی خب اونطوریام نیست
چهارم Vana~ -Eunoia سرپرست عزیزم :106:
خب ایشون...

امضا : اِنزوا؛

دلبر!

نو ورود
سطح
2

ارسالی‌ها
15
پسندها
237
امتیازها
990
مدال‌ها
2
  • محروم
Roshanak_QW Roshanak_QW
دیگه نیستیا..
ولی خب بهترین انجمن بودی و میمونی:)
به نظرم حضور روشنک مهم ترین دلیل پرانرژی بودن اینجا بود
با همه ارزشی که برای سایر ارشدا قائلم تو بهترین ارشد بودی:heart::wubsmiley:
زود برگرد بهترین:pleading-face:

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,831
پسندها
49,525
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
خب قرار بود اینجاهم نظر بدم
از بخش خودم شروع میکنم

Vana~ وانیا؛
خب وانیا سرپرست خودم، فکر نکنم کسی منکر این باشه که فعالترین سرپرست انجمنه، توی کل بخش عمومی فعالیت میکنه و همه‌ی ارسالیای بخشو چک میکنه؛ طوری که از وقتی اومده عمومی بخش زمین تا آسمون فرق کرده.
رابطش با کاربرا خوبه، توی جذب مدیر و کاربر موفقه، درعین حال جدی و مهربونه. با مدیرا راه میاد و شروع کننده بحثیم نیست.

Seta~ ستایش؛
خب ستایشم از فعالترینای انجمنه، توی جذب مدیر و کاربرفعال خیلی کمک میکنه، اخلاقش خوبه، با کاربرفعالا و بقیه کاربرا ملایمه بیشتر وقتا، ارسالیایی تو تالاراش از دستش درنمیره. ایده‌های خوبیم میده.

زهرا؛ زهرا؛
زهراهم از فعالای انجمنه، تالارش تقریبا هرروز...

امضا : Amin~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا