مرحله اول: برای تهیه شاورمای گوشت ابتدا باید ادویه آن را تهیه کنید، چرا که ادویه شاورما از فوتهای کوزهگری است که طعم غذای شما را به یاد ماندنی خواهد کرد. برای تهیه ادویه شاورما، ابتدا باید نصف قاشق چایخوری دارچین، نصف قاشق چایخوری میخک، یک قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده، یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی، نوک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و دو قاشق غذاخوری زیره را باهم مخلوط کنید.