- ارسالیها
- 2,693
- پسندها
- 34,735
- امتیازها
- 66,873
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
- مدیر
همهی ما در زندگی اتفاقهای متفاوتی رو تجربه میکنیم، از دست میدیم، به دست میاریم، ولی وقتی این لحظات رو زندگی میکنیم، چه موقعی که خوشحالیم و چه موقعی که ناراحتیم، انگار معنای خاصی برامون نداره، هربار فقط با کلی احساس روبرو میشیم که باید صبر کنیم تا با گذر زمان کمرنگ بشه.
اگه در کنار احساساتی که در برهههای زمانی مختلف تجربه میکنیم، پس از گذر از اون کمی هم نسبت بهش فکر کنیم، از خودمون بپرسیم من از این اتفاق چی یاد گرفتم یا این اتفاق چه دید تازهای به من داد، انگار به اون قسمت از زندگیمون و تجربهای که داشتیم معنی خاصی میدیم. زندگیمون صرفا از یکنواختی و فقط سوار سرسره شدن احساسات خارج میشه.
گاهی دیدگاه و جهانبینی که به دست میاریم، خیلی واضحه و گاهی هم انقدر در عمقه که باید بیشتر...
اگه در کنار احساساتی که در برهههای زمانی مختلف تجربه میکنیم، پس از گذر از اون کمی هم نسبت بهش فکر کنیم، از خودمون بپرسیم من از این اتفاق چی یاد گرفتم یا این اتفاق چه دید تازهای به من داد، انگار به اون قسمت از زندگیمون و تجربهای که داشتیم معنی خاصی میدیم. زندگیمون صرفا از یکنواختی و فقط سوار سرسره شدن احساسات خارج میشه.
گاهی دیدگاه و جهانبینی که به دست میاریم، خیلی واضحه و گاهی هم انقدر در عمقه که باید بیشتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.