سوژه سرای کاربران سوژه‌سرا با دعوت از Ash; | مدیر تالار کتاب انجمن یک رمان

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع *یــگــانــه*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 31
  • کاربران تگ شده هیچ

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
سطح
23
 
تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,799
پسندها
10,247
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
با عرض سلام و وقت‌بخیر به کاربران عزیز یک رمانی؛ با سری جدید از سوژه‌سرای رمان در فصل تابستان ۱۴۰۳ همراه شما هستیم.
کاربرانی که در سوژه‌شو شرکت می‌کنند، تجربه‌ی خودشون از رمان خوندن رو با پاسخ دادن به یک‌سری سوالات به اشتراک می‌گذارند. اگه مایل به شرکت در این بخش جذاب هستید، لطفا در تاپیک تاپیک اعلام آمادگی سری جدید سوژه‌شو اعلام آمادگی کنید.
این سری درخدمت مدیر تالار ادبیات کتاب @Ash; عزیز بودیم. ضمن تشکر از شرکت ایشون، پاسخ‌هایی که ارائه دادن رو با هم می‌بینیم.
برای تبادل نظر درباره‌ی پاسخ‌ها، این تاپیک به مدت یک هفته باز خواهد موند.
...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : *یــگــانــه*
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] ZARY.M

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
سطح
23
 
تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,799
پسندها
10,247
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
۱- چطور‌ به سمت رمان خوندن کشیده شدی و اولین رمانی که تو‌ رو به این راه آورد چی بود؟
حدودا 11 سالم بود که به اصرار دخترخاله‌م یه اپلیکیشن رمان‌خوانی رو نصب کردم و اولین رمان هم دختر پاییزی بود درباره عشق دو فرد مسیحی و مسلمون.

۲- چه نوع ژانرهای برات بولدتر و ارزشمندتر هستن و چه ژانرهایی انتهای لیست مطالعه‌ت قرار می‌گیرن؟ چرا؟
ژانرهای جنایی و معمایی موردعلاقه‌ترین‌هام هستن چون هیجان و درگیر شدن برای رسیدن به جواب رو دوست دارم .. و ژانر بیوگرافی و عاشقانه اولویت آخر چون اکثر چیزهایی که خوندم سیر کندی داشتن و کمی برام حوصله‌سربر بودن.

۳- با رمان یا صحنه‌ای مواجه شدی که حس‌وحال و وایب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *یــگــانــه*
عقب
بالا